Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Anunt privind reprogramarea desfasurarii cursurilor de formare profesionala


Situatia incerta privind continuitatea fondurilor europene in Romania a determinat Consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" sa anunte reprogramarea desfasurarii celui de-al doilea modul de cursuri de formare profesionala. Ca urmare, cursurile Comunicare in limba oficiala, Manager de proiect, Expert achizitii, Manager vanzari, Manager de resurse umane, preconizate a se desfasura in perioada 23.09.2012 - 30.09.2012, se vor organiza in luna ianuarie 2013 (Consortiul proiectului isi rezerva dreptul de a modifica aceasta data in cazul in care situatia POSDRU va ramana incerta).  

 

Detalii privind desfasurarea acestor cursuri precum si modalitatea de inscriere vor fi facute publice in luna ianuarie.

 

Cu acest prilej, pentru buna desfasurare a activitatii de formare, rugam participantele la cursul de Formator, desfasurat in luna Martie 2012, sa anunte partenerii in proiect in situatia in care au reusit sa avanseze in cariera (dovada sustinerii de cursuri, adeverinta de la locul de munca, fisa postului etc. vor fi transmise pe adresa de e-mail office@totiegali.ro).

 

Va multumim pentru intelegere!

 

Echipa Toti egali