Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Cafeneaua Egalitatii


Comunicat de presa

 

14 decembrie 2011, Bucuresti

 

Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania impreuna cu partenerii sai, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, organizeaza in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen!" Cafeneaua Egalitatii" - editia 1, in data de 14 decembrie 2011, ora 16.00, la Sediul UNSR, din Splaiul Independentei nr. 290, Complex Regie (intre caminele P 21 - P 22), sector 6, Bucuresti.

 

Sunteti asteptati sa dezbatem pe tema „Egalitatea de sanse in Romania!" si sa propunem solutii ce pot fi adoptate prin proiectul nostru.

 

Participantii vor fi distribuiti pe echipe si vor concura pentru titlul „Echipa egalitatii". In cadrul Cafenelei se va crea un dialog speaker - participant prin care se vor dezvolta subteme precum:

 

  • Ce reprezinta egalitatea de sanse si gen;

 

  • Care sunt punctele tari si punctele slabe ale principiului egalitatii de sanse si gen;

 

  • Care este rolul societatii civile in imbunatatirea legislatiei in domeniul egalitatii de sanse si gen;

 

  • Cum pot fi gestionate eficient cazurile de discriminare.

 

Se vor organiza jocuri de rol, in cadrul carora se vor prezenta situatii discriminative, situatii nediscriminative din domeniile afectate de fenomenul inegalitatii.

 

Pentru participarea la aceasta sesiune asteptam confirmarile dumneavoastra pana in data de    12 decembrie 2011.

 

Persoana de contact:

Andreea Birdeanu

Tel: 0737.514.530

E-mail: andreea.birdeanu@totiegali.ro