Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Comunicat de presa Lansare curs Formator de formatori


Ca urmare a identificarii nevoilor de formare si perfectionare exprimate prin intermediul chestionarului online, postat pe site-ul www.totiegali.ro, Consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" anunta lansarea Cursului Formator de formatori. Cursul, acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), se va desfasura, in perioada 25 martie - 1 aprilie a.c., la Rin Grand Hotel Bucuresti.

 

Cursul, cu titlu gratuit, este dedicat exclusiv grupului vulnerabil - femei, care va beneficia de o forma de pregatire interactiva, in conformitate cu pedagogia moderna de formare a adultilor. De asemenea, participantele vor beneficia de consiliere si indrumare in transpunerea in practica a celor invatate.

 

„Speram ca acest produs educational, sustinut de profesionisti in domeniu, sa contribuie la dezvoltarea profesionala a femeilor, sa reprezinte o rampa de lansare in cariera, sau impulsul de care reprezentantele sexului feminin au nevoie pentru a deveni tinere antreprenoare" a declarat Gabriel Petrea, Managerul proiectului.

 

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, parteneri in proiectul „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, sunt sustinatori si promotori ai educatiei de calitate, ai dezvoltarii si utilizarii potentialului individual.

 

„In calitatea noastra de mesageri autorizati ai cunoasterii este important sa ne focalizam atentia pe   valorificarea capitalului uman, pe dezvoltarea durabila a educatiei, pe sprijinirea initiativelor civice in domeniu. Nu cantitatea informatiilor furnizate, ci calitatea acestora ar trebui sa stea la baza alegerilor individuale. Furnizarea unei educatii calitative, acesta reprezinta obiectivul consortiului" a adaugat Anton Hadar, Presedinte FNS Alma Mater.

 

 „A investi in educatia indivizilor inseamna cea mai buna alegere pentru comunitate. De aceea, trebuie sa sprijinim si sa incurajam participarea grupurilor vulnerabile, dar nu numai, la programele de formare profesionala. Aceasta investitie isi va produce efectele pe termen lung, contribuind la bunastarea comunitatii", a completat Gabriel Petrea.

 

Pentru Cursul Formator de formatori inscrierile se fac pana cel tarziu la data de 19 martie, completand campurile solicitate pe site-ul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", http://www.totiegali.ro/chestionar_grup_tinta.


Persoana de contact: Iliescu Cristina, office@totiegali.ro, tel. 0737507386.

 

Acceseaza comunicatul.