Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Comunicat de presa O zi dedicata artei


Comunicat de presa

Bucuresti, 31 august 2011 - O zi dedicata artei la Centrul de Coordonare Consiliere, Evaluare si Suport Sf. Spiridon, Aleea Ciceu nr. 12, Sector 4, Bucuresti.

 

Evenimentul, ce va avea loc in data de 1 septembrie 2011, orele 14, se inscrie in seria de actiuni dedicate egalitatii de sanse si gen demarate de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din România, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Ope­ra­tio­nal Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

 

Actrita Alina Serban va pune in scena monologul "Declar pe propria raspundere", prezentând publicului propria viata, cu clipele ei magice dar si cu momentele de agonie. Prin intermediul artei, actrita incearca sa traga un semnal de alarma asupra fenomenului discriminarii si a indiferentei pe care cetatenii români o manifesta in fata problemelor sociale.

 

Tânara artista nu a uitat clipele grele si incercarile la care a supus-o viata, dar nici perioada din adolescenta pe care a petrecut-o intr-un centru de plasament, motiv pentru care a dorit sa revina in mijlocul copiilor pentru a le aduce un zâmbet si câteva momente de evadare din realitatea nedreapta cu care trebuie sa se confrunte. Aceasta initiativa se doreste a fi in acelasi timp si un moment de educatie prin cultura, prin intermediul careia copiii din Centrul de Coordonare Consiliere, Evaluare si Suport Sf. Spiridon sa inteleaga ca este important sa promovam egalitatea de sanse si gen si sa cultivam respectul pentru cei din jurul nostru, pentru ca numai impreuna putem crea o societate fara discriminare.

 

Acest eveniment continua seria de manifestari dedicate egalitatii de sanse si gen si promovarii valorilor românesti, prin intermediul carora consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", urmareste informarea si constientizarea cetatenilor cu privire la pericolele pe care discriminarea le atrage si invita la mobilizare pentru promovarea unei societati incluzive.

Persoana de contact: Andreea Birdeanu,andreea.birdeanu@totiegali.ro, tel. 0737514530.