Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Conferinta \"Diferiti, dar egali in fata succesului\"


Bucuresti, 29 octombrie 2013 - Joi, 31 octombrie 2013, incepand cu orele 17, la Hotel J.W Marriott Bucuresti, va avea loc conferinta „Diferiti, dar egali in fata succesului", eveniment realizat in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor umane 2007-2013.

 

Manifestarea este dedicata lansarii unei campanii media (15 spoturi audio/video) de promovare a 15 povesti de succes ale unor personalitati feminine aflate in functii de conducere din diverse domenii de activitate. Exemplele de reusita in cariera fac dovada faptului ca ambitia, inteligenta si curajul sunt elementele ce definesc adevarata valoare si impun un anumit standard al calitatii si nu al apartenentei la o anumita categorie sociala sau la un anumit gen.

 

„Am incercat, prin intermediul acestei campanii, sa prezentam cat mai multe exemple de reusita profesionala ale unor femei de valoare, din varii domenii de activitate. Veti regasi povesti ale unor doamne de cariera, adevarate modele de urmat, care au inteles ca pentru a-ti schimba viata trebuie sa iti schimbi mai intai atitudinea fata de cei din jurul tau. Pentru a primi respect trebuie mai intai sa-l oferi." a declarat Florentina Tache, Managerul proiectului.

 

Cele 15 femei, prin activitatea profesionala, dovedesc faptul ca succesul in cariera se obtine prin munca si perseverenta si incununeaza un proces de durata, nu atat de simplu si nici foarte comod de razbatut. Protagonistele clipurilor audio/video sunt doamne cu o cariera remarcanta: Rucsandra Hurezeanu - Director General companie de cosmetice; Cristina Batlan - Director Executiv companie in domeniul tesaturilor si accesoriilor; Alina Pantazi-Sturdza - Presedinte companie de vanzari directe; Alexandra Gatej - Presedinte Consiliu de Administratie societate in domeniul transporturilor; Irina Cajal Marin  - Subsecretar de Stat; Alice Nastase Buciuta - Director publicatie; Gabriela Tudor - Director General Adjunct companie in domeniul formarii profesionale; Monica Pop - Manager General de spital; Ecaterina Andronescu - Profesor; Sorana Georgia - Director general companie de retail; Irina Socol - Presedinte si Director General companie din domeniul software; Antoaneta Curteanu - CEO companie de leasing; Graziela Elena Vajiala - Presedinte Agentie Nationala; Maia Morgenstern - Actrita; Ioana Filipescu - Director domeniu bancar.

 

„Este importanat sa aratam tinerilor, si nu numai, ca in Romania poti sa ai curajul de a transforma vise marete in realitate, ca poti face performanta daca iti doresti cu adevarat, ca poti sa fii cel mai bun atunci cand rezultatele sunt cele care te prezinta" a adaugat Florentina Tache.

 

Persoana de contact: Andreea Birdeanu, andreea.birdeanu@totiegali.ro, tel. 0737514530.