Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Curs Operator introducere, prelucrare si validare date


Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania impreuna cu partenerii Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater anunta deschiderea programului de formare profesionala, Ocupatia „Operator introducere, prelucrare si validare date" - nivel 2, in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen- POSDRU/97/6.3/S/63310".

 

Acest curs este GRATUIT si se adreseaza unui numar de 50 de  femei cu studii medii, interesate sa dobandeasca cunostinte noi in tehnologia informatiei.

 

Cursul va incepe pe data de 01.09.2013, avand o durata de 720 de ore, dintre care 240 de ore pentru teorie si 480 de ore pentru partea practica.

 

Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei Nationale si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari (fosta CNFPA), participantele obtinand o diploma acreditata de organele mai sus amintite.

 

Competentele dobandite in urma absolvirii cursului de calificare/recalificare „Operator introducere, prelucrare si validare date- nivel 2" sunt urmatoarele:

 

  • Gestionarea suporturilor / dispozitivelor de stocare a datelor / documentelor
  • Organizarea activitatii proprii
  • Utilizarea echipamentelor periferice
  • Asigurarea securitatii datelor / documentelor
  • Introducerea si validarea datelor
  • Prelucrarea datelor
  • Transpunerea datelor pe suport

 

Inscrierea la cursul de „Operator introducere prelucrare si validare date" se face exclusiv online, completand Formularul de inscriere la urmatorul link  http://www.totiegali.ro/chestionar_grup_tinta4 si tinand cont de specificatiile din Regulament http://www.totiegali.ro/regulament_oip .

 

Pentru mai multe informații privind proiectul si inscrierea la curs, persoanele interesate se pot adresa la urmatorul numar de telefon:


tel:0737.514.530 - Andreea Bîrdeanu