Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Cursuri gratuite acreditate CNFPA


Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater implementeaza, in perioada decembrie 2010 - decembrie 2013, proiectul „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. 

 

Pentru a raspunde nevoilor de formare ale grupului vulnerabil - femei, consortiul proiectului va desfasura doua sesiuni de formare profesionala (550 locuri - fiecare persoana inscrisa avand dreptul de a participa la doua cursuri de formare).

 

Participarea la cursuri este gratuita, persoanele eligibile trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 

  •  Sa fie de sex feminin;

 

  •  Sa detina diploma studii superioare;

 

  • Sa fie cetateni romani.

 

Primul Curs, Formator de formatori - acreditat de Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor (CNFPA), se va desfasura, in perioada 25 martie - 1 aprilie 2012, la Rin Grand Hotel Bucuresti (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4, Bucuresti). Organizatorii pun la dispozitie cazarea pentru personale domiciliate in afara orasului Bucuresti si masa pentru toate participantele.

 

Pentru acest modul inscrierile se fac pe site-ul oficial al proiectului www.totiegali.ro pana la data de 19.03.2012.

 

Selectia persoanelor se va face pe criteriul "Primul venit - primul servit", in limita a 550 de locuri, in ordinea datei si orei inscrierii.

 

La cea de-a doua sesiune de formare, ce va fi organizata in perioada 23.09.2012 - 30.09.2012, cursantele vor putea sa aleaga participarea (110 locuri/curs), la o formare dintre cele listate mai jos:

 

  • Comunicare in limba oficiala;

 

  • Manager proiect;

 

  • Expert achizitii;

 

  • Manager vanzari;

 

  • Manager de resurse umane.

 

Activitatile se vor desfasura, ca si in cazul primului modul, la Rin Grand Hotel Bucuresti (Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D, sector 4, Bucuresti). De asemenea, cursurile sunt acreditate CNFPA iar costurile vor fi acoperite de organizatori.

 

La finalizarea procesului de formare se vor oferi subventii participantelor in cuantum de 740 RON. Conditia obligatorie pentru acordarea acestei subventii este absolvirea ambelor cursuri de formare disponibile (formator de formator + cel ales personal).

 

Pentru mai multe informatii: Cristina Iliescu  - office@totiegali.ro, tel. 0737507386.