Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Cursuri operatori mass-media 3-6 octombrie


Consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" recunoaste rolul pe care jurnalistii il au in procesul de promovare corecta a conceptului de egalitate de sanse si gen si ii invita pe acestia sa participe la programul de formare profesionala - competenta "Comunicare in limba oficiala", curs gratuit.

 

Furnizorul de formare profesionala este autorizat, conform prevederilor Legii 167/2013 pentru modificarea si completarea O. G. nr. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor, sa furnizeze programe de formare profesionala pentru ocupatia enuntata anterior. In acest fel, la absolvirea cursului, participantii vor obtine un certificat cu recunoastere nationala de Ministerului Educatiei Nationale si Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

 

Cursul se va desfasura in perioada 3-6 Octombrie 2013, in incinta Centrului Studentesc - intre caminele P21-P22, Complexul Studentesc Regie, Splaiul Independentei nr. 290, Sector 6, Bucuresti. Acesta este furnizat gratuit, se adreseaza exclusiv operatorilor mass-media.

 

 

Pentru a fi eligibile, persoanele care doresc sa se inscrie la acest program trebuie sa indeplineasca cumultativ urmatoarele conditii:

 

  • sa fie cetateni romani;
  • sa prezinte, printr-un act oficial, dovada faptului ca profeseaza ca operator mass-media (journalist, reporter, redactor etc.) gen contract de munca, contract de colaborare, adeverinta ;
  • sa completeze corect toate campurile din formularul de inscriere online, ce se regaseste pe site-ul oficial al proiectului www.totiegali.ro/cursuri, si sa ataseze copii scanate dupa diploma de bacalaureat, cartea de identitate si dovada faptului ca profeseaza ca operator mass-media;

 

Inscrierile sunt deschise in perioada 06.09.2013 (ora 14:00) - 30.09.2013 (orele 18:00).

 

Pentru mai multe detalii, va rugam consultati site-ul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" http://www.totiegali.ro/, precum si Regulamentul de participare.