Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Educatia de baza si instruirea continua pentru egalitatea de sanse


Marti, 13 Decembrie 2011, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania impreuna cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si FNS Alma Mater au desfasurat Conferinta de informare Educatia de baza si instruirea continua pentru egalitatea de sanse.

 

Evenimentul, ce se inscrie in seria actiunilor de informare din cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", s-a bucurat de prezenta doamnei Monica Tatoiu, un etalon al luptei pentru cauza femeilor.

 

Avand la dispozitie un mediu propice de discutie si povesti, Biblioteca Universitatii Politehnica din Bucuresti, participantii au dezbatut pe marginea situatiilor de discriminare cu care s-au confruntat si despre importanta pe care educatia o are in formarea individului si in consolidarea conceptului de egalitate de sanse la nivelul societatii.

 

Bucurandu-se de o vasta experienta in management, Monica Tatoiu a povestit cu dezinvoltura despre situatiile dificile in care a fost pusa din pozitia pe leader si care a fost atitudinea adoptata pentru fiecare caz. Pentru domnia sa procesul de instruire continua este foarte important si nu trebuie sa se opreasca la finalizarea studiilor universitare. De asemenea, doamna Tatoiu a mentionat ca educatia a fost si este principalul sau instrument de aparare impotriva discriminarii.

 

Prin dialogul cu participantii, Monica Tatoiu a facut dovada cunostiintelor pe care le poseda in varii domenii, demonstand ca este un bun exemplu de „asa da".  De asemenea, domnia sa a reusit sa transmita energie si buna dispozitie celor din sala si totodata imboldul de a nu renunta la lectura.

 

Catre galeria foto.