Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Masca libertatii


In data de 20 februarie 2012 consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat conferinta de informare "Masca libertatii".

 

Evenimentul a fost realizat la Teatrul Masca din Bucuresti cu prilejul a 156 de ani de libertate a romilor. In cadrul acestuia, actrita de etnie roma Alina Serban a prezentat auditoriului, povestea vietii ei, prin secvente clare de discriminare, gesturi explicite de viata si fraze necenzurate de genialitate. Piesa numita "Declar pe propria raspundere"(in regia lui David Schwartz cu: Alina Șerban; dramaturgie: Alice Monica Marinescu; sound performance: Cătălin Rulea ; scenografia: Adrian Cristea; tehnician: Robert Dinu ) este produsa de Teatrul LUNI de la Green Hours si tangaProject.

 

Organizatorii spera ca prin desfasurarea acestui eveniment, au reusit sa contribuie la consolidarea unei societati incluzive si nediscriminatorii utilizand un instrument optim de dialog si de constientizare a participantilor asupra drepturilor de care beneficiaza si pe care trebuie sa le respecte.

 

Evenimentul a fost dedicat tuturor persoanelor ce cred in egalitatea de sanse si gen.

 

Catre galeria foto.