Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Reprogramare cursuri operatori mass-media


Consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" anunta amanarea programului de formare profesionala, Competenta comuna "Comunicare in limba oficiala", ce urma a fi furnizat, in perioada 26-28 iulie si 2-4 august. Acest lucru a survenit ca urmare a numarului insuficient de persoane inscrise si este in conformitate cu linia din Regulamentul de inscriere :

  • In cazul aparitiei unor situatii neprevazute, organizatorii au dreptul de a modifica prezentul Regulament - in sensul schimbarii datelor si locatiei de organizare a programului de formare profesioanala cat si numarul de locuri disponibile. Modificarile vor fi postate pe site-ul proiectului iar participantii afectati direct vor fi anuntati si prin intermediul email-ului.

Intrucat perioada reprezentata de lunile August si Septembrie este dedicata in mare parte concediilor si pentru a nu se ivi aceeasi situatia a numarului insuficient de persoane, Consortiul proiectului va anunta, in timp util, perioada de inscriere si perioada de furnizare a cursului. De aceea, va rugam sa verificati periodic informatiile postate pe site-ul proiectului www.totiegali.ro.