Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Zambete de copii


Bucuresti, 19 decembrie 2013 - Zambete de copii la Scoala cu clasele I-VIII Nr. 161 Bucuresti, Calea Giulesti, Nr. 486 A, Sector 6, Bucuresti.

 

Evenimentul se inscrie in seria de actiuni dedicate egalitatii de sanse si gen demarate de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European (FSE) prin Programul Ope­ra­tio­nal Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane.

 

Pentru ca in fiecare dintre noi se mai regasesc franturi din copilul de altadatata, Consortiul proiectului a dorit sa faca o bucurie copiilor de la Scoala cu clasele I-VIII Nr. 161 Bucuresti, astfel ca a organizat o zi  speciala pentru acestia.

 

Copilaria trebuie sa fie o reprezentare doar a lucrurilor frumoase, a clipelor de fericire si a momentelor magice prilejuite de sarbatori, de aceea membrii echipei de implementare au dorit sa vina in mijlocul acestor copii pentru a le aduce un zambet, cadouri si cateva momente de evadare din realitatea nedreapta cu care multi se confrunta.

 

„Dorintele acestor copii nu trebuie sa ramana fara ecou, Mos Craciun trebuie sa fie prezent in fiecare an pentru a le oferi cadouri, speranta si motivatia de a continua drumul spre un viitor mai bun.

 

Educatia este elementul cel mai important in care trebuie sa investim, intrucat iti ofera bucurii si impliniri nepretuite. De aceea, ne-am indreptat atentia spre o scoala, pentru a putea transmite copiilor ca in viata este important sa-ti doresti lucrurile potrivite, ca educatia este cea care pana la urma face diferenta si te conduce spre independenta." a declarat Florentina Tache, Managerul proiectului.

 

Pentru mai multe detalii: Andreea Birdeanu, andreea.birdeanu@totiegali.ro, tel. 0737514530.