Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Regulament privind participarea, in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", la programul de formare profesionala - competenta "Comunicare in limba oficiala" dedicat operatorilor mass-media • Participarea, la programul de formare profesionala - competenta "Comunicare in limba oficiala" realizat in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", este gratuita;
 • Pentru a fi eligibile, persoanele care doresc sa se inscrie la programul de formare profesionala, trebuie sa indeplineasca cumultativ urmatoarele conditii:
  • sa fie cetateni romani;
  • sa prezinte, printr-un act oficial, dovada faptului ca profeseaza ca operator mass-media (journalist, reporter, redactor etc.) ;
  • sa completeze corect toate campurile din formularul de inscriere online, ce se regaseste pe site-ul oficial al proiectului www.totiegali.ro/cursuri, si sa ataseze copii scanate dupa diploma de bacalaureat, cartea de identitate si dovada faptului ca profeseaza ca operator mass-media;
 • Prin inscrierea online, persoanele selectate se obliga sa semneze - la sosire si in timpul cursului - documente specifice solicitate de catre AMPOSDRU si ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) cat si alte documente necesare organizarii programului de formare profesionala;
 • Toate evenimentele organizate de catre Consortiul de parteneriat sunt gratuite iar cursurile furnizate sunt autorizate in conditiile O.G. 129/2000 privind formarea profesionala a adultilor;
 • Programul de formare profesionala se va desfasura in Complexul Studentesc Regie, Splaiul Independentei nr. 290, cladirea - Centru Studentesc Regie - intre caminele P21-P22.
 • Numarul total de locuri disponibile - 56 (vor exista 2 grupe a cate 28 de participanti);
 • In procesul de selectie a candidatilor se va aplica regula "Primul venit - primul servit" cu mentiunile:
  1. 1. In cazul in care locurile au fost ocupate inscrierea se va sista;
  2. 2. In cazul in care locurile nu au fost ocupate sau au fost vacantate de persoanele inscrise initial perioada de inscriere se va prelungi.
 • Programul de formare profesionala se va desfasura in perioadele 04-06 octombrie;
 • Inscrierea se face EXCLUSIV online www.totiegali.ro/cursuri. Inscrierile la fata locului sau orice alte metode (de exemplu cereri catre organizatori sau orice alte terte persoane pentru a rezerva un loc, contactarea telefonica a acestora sau trimiterea de email-uri) nu vor fi luate in considerare, indiferent de motivatia sau explicatiile persoanei care doreste acest lucru.
 • Daca v-ati inscris dar nu mai doriti sa participati, va rugam sa anulati participarea la adresa de email office@totiegali.ro cu minimum 3 zile inaintea inceperii evenimentului. In caz contrar, nu veti mai putea participa la niciun alt eveniment din cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen ". Nu sunt luate in calcul anunturile telefonice, prin posta sau orice alta cale de comunicare.
 • Organizatorii isi rezerva dreptul de a solicitata si alte documente si informatii fata de cele mentionate in prezentul Regulament.
 • In cazul aparitiei unor situatii neprevazute, organizatorii au dreptul de a modifica prezentul Regulament - in sensul schimbarii datelor si locatiei de organizare a programului de formare profesioanala cat si numarul de locuri disponibile. Modificarile vor fi postate pe site-ul proiectului iar participantii afectati direct vor fi anuntati si prin intermediul email-ului.
 • In cazul adoptarii unui comportament neadecvat (jigniri, acuze nefondate, atitudine ostila), de catre una dintre persoanele intersate de ocuparea unui loc in cadrul programului de formare profesionala, echipa proiectului isi rezerva dreptul de a interzice participarea persoanei in cauza la orice eveniment organizat in cadrul proiectului.
 • Orice tentativa de interventie (in randul colaboratorilor, cunostintelor sau rudelor echipei de proiect), in vederea evitarii respectarii Regulamentului, va duce la eliminarea persoanei ce solicita aceste favoruri din cadrul evenimentelor organizate in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen".