Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Rromii din Romania – generalizare, discriminare, prejudecati si probleme

In data de 25 februarie 2014 a avut loc conferinta de informare "Rromii din Romania - generalizare, discriminare, prejudecati si probleme", organizată de UNSR, FNS Alma Mater si MEN in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Prejudecatile de gen si varsta pot fi o piedica in exercitarea profesiei de cercetator?

In data de 19 februarie 2014 a avut loc conferinta de informare "Prejudecatile de gen si varsta pot fi o piedica in exercitarea profesiei de cercetator?", organizata de FNS Alma Mater, UNSR si MEN in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Educatie = Egalitate

In data de 14 februarie 2014 a avut loc, in sala BA 201 a Universitatii din Craiova, str. Calea Bucuresti 107, Craiova, 200512, conferinta de informare "Educatie = Egalitate", organizată de FNS Alma Mater, UNSR si MEN in cadrul Proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Voluntarii UNSR – Exemplu civic in societatea romaneasca

In data de 01 februarie 2014, consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat un eveniment cu scopul de a oferi asistenta privind deszapezirea unor institutii din apropierea Campusului Studentesc Regie.

Implinire si egalitate

In data de 22 ianuarie 2014 a avut loc la Craiova, in sala E-Mec a Universitatii din Craiova, str. Bulevardul Decebal nr. 107, conferinta de informare Implinire si egalitate. La aceasta activitate au participat 20 de persoane, personal didactic si tineri ingineri de la Universitatea din Craiova.

Discriminarea tineretului prin angajare in munca la “gri”

In data de 14 ianuarie 2014 a avut loc conferinta de informare Discriminarea tineretului prin angajare in munca la "gri", organizata de FNS Alma Mater, UNSR si MEN in cadrul Proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Actiune de informare cu privire la egalitatea de sanse si gen in legislatia nationala si a Uniunii Europene

In cadrul activitatii A8 „Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie. Campania se va adresa publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii. Schimbul de bune practici va fi realizat in cadrul forumului anexat site-ului" a avut loc actiunea de informare cu titlul „Actiune de informare cu privire la egalitatea de sanse si gen in legislatia nationala si a Uniunii Europene".

Egalitatea de sanse si gen in aparatul decizional

In data de 20 decembrie 2013 a avut loc, la Tulcea, actiunea de informare cu titlul „Egalitatea de sanse si gen in aparatul decizional". Evenimentul s-a desfasurat la Casa Avramide, Strada Progresului nr. 32, Tulcea. In cadrul acestuia, au fost discutate aspecte legate de participarea egala la procesul decizional.

Zambete de copii

In data de 19 decembrie 2013, la Scoala Gimnaziala Nr. 161, Calea Giulesti nr. 486A, Sector 6, Bucuresti. a avut loc actiunea de voluntariat „Zambete de copii!". Aceasta a fost organizată de consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310, si se incadreaza in activitatea A7 „Derularea de activitati educative si informative ce urmaresc combaterea inegalitatilor, mai ales a celor bazate pe etnie, diza

Egalitatea de sanse si gen in campul muncii

In data de 13 decembrie 2013 a avut loc, la Tulcea, actiunea de informare cu titlul „Egalitatea de sanse si gen in campul muncii". Evenimentul s-a desfasurat la Casa Avramide, Strada Progresului nr. 32, Tulcea, fiind aduse in discutie aspecte legate de asigurarea unui tratament egal in angajare, instruire profesionala, promovare si conditii de munca, indiferent de gen, varsta, arie geografica, religie, orientare sexuala, boli cronice sau potential transmisibile sau diferite grade de handicap.