Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Educatie = Egalitate


In data de 14 februarie 2014 a avut loc, in sala BA 201 a Universitatii din Craiova, str. Calea Bucuresti 107, Craiova, 200512, conferinta de informare "Educatie = Egalitate", organizată de FNS Alma Mater, UNSR si MEN in cadrul Proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.


La aceasta activitate au participat 29 de persoane, studenti, personal didactic si tineri ingineri din Universitatea din Craiova.

 

Tema conferintei s-a axat pe modul in educatia ofera tinerilor cadrul corect si complet formarii si afirmarii lor in plan formativ.

 

Participantii au solicitat ca, pentru a putea avea sanse egale pe plan formativ, sa fie implicati mai mult in activitatea practica si de cercetare.

 

Mai mult, acestia au sugerat faptul ca includerea lor intr-un colectiv mai mare, coordonat de persoane cu experienta, ar putea duce la o asociatie a grupei sau a anului, organizatie care ar putea participa pe piata ofertelor de cercetare aplicativa.

 

In felul acesta, ar fi atrasi mai mult in activitatea practica de formare prin studiu si cercetare, existȃnd si premisele unor recompense materiale, dar mai presus de toate a unei experiente care i-ar ajuta mult mai mult in gasirea unui loc de munca dupa absolvire.

 

Proiectul a fost apreciat de participanti, acestia considerȃnd ca astfel pot constientiza mai bine drepturile pe care le au si se pot organiza mai eficient in vederea apararii dreptului la egalitate.

 

Catre galeria foto.