Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Implinire si egalitate


In data de 22 ianuarie 2014 a avut loc la Craiova, in sala E-Mec a Universitatii din Craiova, str. Bulevardul Decebal nr. 107, conferinta de informare Implinire si egalitate.

 

La aceasta activitate au participat 20 de persoane, personal didactic si tineri ingineri de la Universitatea din Craiova.

 

Tema conferintei s-a axat pe modul in care tinerii absolventi percep egalitatea de sanse in fata cerintelor pietei muncii, a oportunitatilor de promovare, a afirmarii sociale si profesionale.

 

Chiar daca aparent tineretea este un avantaj, lipsa de experienta este preceputa de angajatori ca o bariera categorica in fata tinerilor absolventi.

 

In acest sens, promovarea inca din timpul facultatii a unor programe de tip internship, programe care le pot asigura absolventilor un stagiu de practica recunoscut, a fost apreciata a fi solutia principala in depasirea acestor bariere.

 

S-a evidentiat faptul ca tot mai multe facultati si universitati se orienteaza spre oferirea acestor facilitati, dar mediul privat este inca reticent.

 

Conferinta de informare a fost apreciata de catre participanti, acestia considerand ca astfel pot constientiza mai bine drepturile pe care le au si se pot organiza mai eficient in vederea apararii dreptului la egalitate.

 

Catre galeria foto.