Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Discriminarea femeilor la locul de munca

In data de 23 iulie 2012, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii Federatia Nationala Sindicala Alma Mater si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului au organizat, in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", o actiune de informare la Biblioteca Centrala Universitara “Carol I” din Bucuresti.

Integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii

In data de 22 iulie a fost realizata sesiunea de informare "Integrarea grupurilor vulnerabile pe piata muncii", in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". Proiectul este implementat de catre de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii sai Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater. Evenimentul a avut loc in Caracal, Strada Calea Bucuresti, Nr. 40. La sesiune au participat 5 voluntari, ce au fost foarte deschisi in dezbaterea temei pr

Violenta domestica si traumele familiale

Actiunea de informare a avut loc pe data de 20 iulie 2012, orele 14,30, la sediul Fundatiei Soros, Caderea Bastiliei, nr. 33. Au participat 7 tinere angajate ale Fundatiei dintre care 5 au constituit grupul tinta. Intrucat e vorba de persoane care concep, implementeaza si disemineaza programe in spiritul misiunii diversificate pe care si-o asuma cunoscuta Fundatie, ideea unui proiect avand ca promotor UNSR a fost primita cu interes, curiozitate si dorinta de a impartasi bune practici venind si dinspre sectorul educatie. In acest sens a fost apreciata tematica succinta proiectului, au fost dec

Egalitatea de sanse in legislatia nationala si europeana

Echipa proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" au organizat in Craiova, in data de 20 iulie 2012, sesiunea de informare "Egalitatea de sanse in legislatia nationala si europeana". In cadrul acestei sesiuni s-a pus accent pe discutia privitoare la elementele de discriminare, egalitatea de sanse in legislatia nationala si europeana precum si despre institutiile abilitate in domeniul egalitatii de sanse si tratament.

Conceptul de mobbing necunoscut la nivelul societatii romanesti

In data de 20.07.2012 a avut loc actiunea de informare cu tema: Conceptul de mobbing necunoscut la nivelul societatii romanesti la Seminarul Matematic "Al. Myller" din cadrul Universitatii Al. I. Cuza - Iasi, in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013.

Notiuni de baza despre discriminare si egalitate de sanse - Discriminarea persoanelor cu handicap

Partenerii in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sansesi gen" au organizat in Craiova, in data de 20 iulie 2012, sesiunea de informare "Notiuni de baza despre discriminare si egalitate de sanse. Discriminarea persoanelor cu handicap". S-a ales ca subiect de discutie situatia persoanelor cu diabilitati, deoarece, orice persoana cu astfel de probleme care dorestesa se integreze sau sa se reintegreze in munca are acces gratuit la evaluare si orientare profesionala, indiferent de varsta, tipul si gradul de handicap.

Discriminarea persoanelor in varsta

In cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen"a avut loc actiunea de informare cu titlul Discriminarea persoanelor in varsta, avand ca locatie Gradinita cu program normal,Manastioara, din Comuna Uliesi, in data de 20 iulie 2012.

Nivelul de pregatire profesionala poate genera discriminare intre salariati?

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" s-a realizat dezbaterea cu tema: “Nivelul de pregatire profesionala poate generadiscriminare intre salariati? “. Actiunea s-a desfasurat in cadrul Institutului de Fizica si Tehnologia Materialelor din orasul Magurele, Jud. Ilfov, in data de 19 iulie 2012.

Cum sa aplicam corect pentru un loc de munca?

Actiunea de informare a avut loc in cadrul SC ALRO SA Slatina, Sos. Pitesti nr. 116, miercuri 18 iulie 2012. La actiune au participat studenti anul III ai facultatii Stiinta si Ingineria Materialelor din Universitatea Politehnica Bucuresti aflati in practica (Stefan Andrei, Artan Mario, Corici Robert, Truica Daniel, Potcoveanu Cristian, Ene Georgian-Adrian), absolventi ai aceleiasi facultati, promotia 2012, care doresc sa se angajeze la aceasta intreprindere (Iamandache Florin, Opritescu Sorin, Ciobanu Adrian, Ghita Marius) si tineri angajati.

Discriminarea femeii. Stereotipuri de gen si discriminarea pe piata muncii

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a avut loc sesiunea de informare cu titlul Discriminarea femeii. Stereotipuri de gen si discriminarea pe piata muncii pe data de 18 iulie 2012, Facultatea de Automatica si Calculatoare din Craiova, judetul Dolj.