Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Discriminarea persoanelor pe piata muncii

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a fost organizata o sesiune de informare ce a constat in doua etape: etapa de promovare a proiectului prin intermediul materialelor de informare si publicitate in zona Universitatea din Craiova si a doua etapa informarea voluntarilor despre egalitatea de sanse si gen.

Poate fi motiv de discriminare la locul de munca, varsta salariatului?

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a fost organizata conferinta de informare, la care au participat salariati de la IFIN-HH si Facultatea de Fizica a Universitatii din Bucuresti, ce s-a desfasurat in ziua de 18 iulie 2012, in localul Facultatii de Fizica de pe platforma Magurele.

Ce intelegem prin discriminare? - UB

Actiunea s-a desfasurat in Facultatea de Biologie din Universitatea din Bucuresti (Gradina Botanica) ,in data de 17 iulie 2012. Au participat un numar de 22 salariati ai Universitatii din Bucuresti din care 20 femei.

Efectul violentei domestice si abuzurilor din copilarie asupra evolutiei adolescentului

In cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a avut loc sesiunea de informare cu titlul „Efectul violentei domestice si abuzurilor din copilarie asupra evolutiei adolescentului". Actiunea a avut loc in data de 16.07.2012 la Colegiul Tehnic „Domnul Tudor" din Drobeta Turnu-Severin, Judetul Mehedinti, Sala Cancelaria. La aceasta actiune au participat eleve absolvente ale colegiului, promotia 2012. Realizarea actiunii a fost posibila ca urmare a sprijinului acordat de conducerea Colegiului Tehnic care a contribuit la anuntarea elevel

Promovarea echitatii si egalitatii de sanse si gen

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a fost organizata sesiunea de informare cu titlul „ Promovarea echitatii si egalitatii de sanse si gen". Sesiunea de infomare s-a desfasurat in Universitatea din Craiova, Facultatea de Automatica , Calculatoare si Electronica, in data de 16.07.2012, si s-a adresat voluntarilor apartinand organizatiilor societatii civile. Prin sustinerea sesiunii s-a urmarit constientizarea principiilor nediscriminarii si egalitatii de sanse. Participantii au fost informati despre scopul proiectului, ini

Tipuri de discriminare: Discriminare directa; Discriminare indirecta; Discriminare multipla; Discriminare pozitiva

In cadrul activitatii A8 “Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie”, campanie care se adreseaza publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii, a fost organizat un schimb de bune practici, realizat prin promovarea actiunii de informare cu tema: ”Tipuri de discriminare - Discriminare directa; Discriminare indirecta; Discriminare multipla; Discriminare pozitiva”

Discriminarea femeii la angajare si la locul de munca

Actiunea de informare Discriminarea femeii la angajare si la locul de munca a avut loc pe data de 12 iulie 2012, orele 15,30, la sediul Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala, str. Schitu Magureanu nr. 9. Au participat 9 angajate ale Facultatii apartinand personalului didactic auxiliar si o profesoara asociata, specializata in probleme de incluziune sociala. S-a prezentat tematica proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", subliniindu-se importanta acestuia pentru comunitatea academica respectiva, cu un profil specific, teoretic

Modalitati de combatere a discriminarii de gen

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informare, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a avut loc actiunea de informare Modalitati de combatere a discriminarii de gen in Bucuresti, miercuri 11 iulie 2012. La actiune au participat un numar de 21 de studenti din anul III ai Facultatii Stiinta si Ingineria Materialelor din Universitatea Politehnica Bucuresti.

Este reala discriminarea in functie de varsta la angajare?

In data de 11 iulie 2012, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii Federatia Nationala Sindicala Alma Mater si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului au organizat, in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", o actiune de informare la Universitatea din Bucuresti.

Suntem diferiti dar egali. Discutii despre minoritatile nationale

In cadrul activitatii A8 - "Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie", campanie care se adreseaza publicului tinta pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii, a fost organizat un schimb de bune practici, realizat prin promovarea unei actiuni de informare, la care a fost prezentata tema: "Suntem diferiti dar egali. Discutii despre minoritatile nationale".