Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Discriminarea intre populatia din mediul urban si cel rural

Actiunea de informare cu titlul Discriminarea intre populatia din mediul urban si cel rural s-a desfasurat in cadrul Centrului de Management Dezafectari si Deseuri Radioactive (CMDDR), Departamentul de Management al Deseurilor Radioactive (DMDR) din orasul Magurele, Jud. Ilfov, in sala de sedinte a DMDR, in data de 26 iunie 2012. La aceasta actiune au participat salariati din cadrul DMDR in numar de 19 persoane alaturi de 3 membri ai Consiliului Sindicatului IFIN-HH .

Studentul roman vector pentru informarea constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, cosntientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a avut loc actiunea de informare cu titlul „Studentul roman vector pentru informarea constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". Locatia desfasurarii a fost Facultatea de Mecanica a Universitatii Politehnica din Timisoara, sala 120, in data de 25.06.2012. La aceasta actiune au participat 20 persoane, dintre care 18 studenti, 2 cadre didactice si 2 persoane din corpul nedidactic.

Care sunt institutiile din Romania care lupta impotriva discriminarii?

In data de 22 iunie 2012, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii Federatia Nationala Sindicala Alma Mater si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului au organizat, in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", o actiune de informare la Biblioteca Centrala Universitara "Carol I" din Bucuresti.

Drepturile angajatilor. Identificarea cazurilor de discriminare si combaterea lor

In cadrul activitatii A8 - Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie. Campania se va adresa publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii. Schimbul de bune practici va fi realizat in cadrul forumului anexat site-ului , a avut loc actiunea de informare cu titlul Drepturile angajatilor. identificarea cazurilor de discriminare si combaterea lor la sediul S.C. Taparo S.A. Targu Lapus, str. Borcut, nr. 198, nr. de inregistrare la Regist

Ce intelegem prin discriminare

Actiunea de informare Ce intelegem prin discriminare ce s-a desfasurat in cadrul proiectului, in data de 22 iunie 2012, a avut ca locatie sediul REMAT BUCURESTI SUD, Sos. Berceni-Fort, nr. 5, Sector 4.

Discriminarea femeii in societate

In cadrul proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen – Toti Egali” s-au realizat o serie de sesiuni de informare. Acestea s-au desfasurat la Craiova in luna iunie si au constat in doua etape: prima etapa de promovare a proiectului prin distribuirea de afise, fly-ere in Complexul Mecanica al Universitatii din Craiova (prin aceste activitati s-a dorit promovarea actiunilor desfasurate in cadrul proiectului si atragerea unui numar cat mai mare de participanti la sesiunile de informare).

Tipuri de discriminare - Discriminare directa. Discriminarea indirecta. Discriminarea multipla - Targoviste

Actiunea de informare a avut loc in cadrul Universitatii Valahia din Targoviste, Caminul Studentesc nr. 6, Targoviste, Judetul Dambovita in data 22 iunie 2012. Persoanele prezente la actiune au fost reprezentate de catre studenti.

Discriminarea femeii

In cadrul proiectului „Impreuna, pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen"- s-a desfasurat o sesiune de informare in data de 20 iunie 2012 ,in cadrul Complexului TCM, Caminul nr.6, in Sala de lectura. Voluntarii au primit informatii relevante cu privire la proiect, informatii ce conduc la promovarea egalitatii de sanse si gen in randul societatii, la constientizarea si recunoasterea importantei eliminarii practicilor discriminatorii la locul de munca si afirmarea necesitatii existentei unei societati inclusive.

Modalitati de combatere a discriminarii de gen - Zalau

Actiunea s-a desfasurat in cadrul Extensiei de la Zalau a Universitatii Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea Constructii de maṣini, in data de 20 iunie 2012, la care au participat un numar de 20 studenti, din care 6 femei.

De ce discriminam femeia? Cui ne adresam in cazul in care am fost victime ale discriminarii?

In data de 19.06.2012 a avut loc Actiunea de informare cu tema: De ce discriminam femeia? Cui ne adresam in cazul in care am fost victime ale discriminarii?, in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013. Actiunea a avut ca locatie Seminarul Matematic "Al. Myller" din cadrul Universitatii Al. I. Cuza - Iasi.