Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Anunt Campanie de ecologizare

In data de 24.03.2012, consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" va organiza o Campanie de ecologizare in Campusul Universitar al Universitatii Politechnica Bucuresti.

E timpul recrutarilor! Fii voluntar! - sesiunea a 3-a

In data de 27 aprilie 2012, echipa de informare si promovare din cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat actiunea de voluntariat "E timpul recrutarilor! Fii voluntar!- sesiunea a 3-a". Campania a avut ca scop principal recrutarea persoanelor doritoare de a intreprinde activitati din proprie initiativa in cadrul carora isi ofera timpul, talentele si energia fara o recompensa de natura financiara.

Campanie de ecologizare nr. 2

Marti, 24.04.2012, a avut loc Campania de ecologizare a Campusului Universitatii Politehnica din Bucuresti. Activitatea de voluntariat din cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" continua seria de initiative ecologice intreprinse de echipa proiectului „Toti Egali".

Dialogul, cea mai buna metoda de invatare a egalitatii de sanse si gen

Joi 19.04.2012, ora 10 a avut loc la Universitatea din Craiova, conferinta de informare "Dialogul, cea mai buna metoda de invatare a egalitatii de sanse si gen" din cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". La aceasta sesiune au participat cadre didactice din invatamantul superior, cadre didactice din invatamantul preuniversitar, doctoranzi, studenți,persoane angajate in mediul privat si bugetar.

Egalitatea de sanse a femeii ca factor de decizie in invatamantul superior

Consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat, in data de 23 martie 2012 la Biblioteca Centrala Universitara, conferinta "Accesul femeilor la functii de conducere". Participanta la aceasta sesiune a fost formata de personal didactic auxiliar, angajati ai BCU si experti ai FNS Alma Mater.

Donare de sange – sesiunea a 6-a

In perioada 05.03 - 09.03.2012, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii sai Ministerul Educatiei Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater au organizat actiunea de voluntariat Donare de sange - Campania a 6-a. Actiunea a fost organizata in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti. Acesta intiativa a fost sprijinita de personalul medical din cadrul Centrului de Transfuzie Sanguina Bucuresti ce au asigurat i

Egalitatea de sanse in educatia minoritatilor etnice

In data de 24/02/2012 a avut loc conferinta "Egalitatea de sanse in educatia minoritatilor etnice", organizata de Federatia National Sindicala Alma Mater, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania si Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului in cadrul Proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310. Discutiile s-au concentrat pe accesul liber si egalitatea de sanse in educatie a minoritatii

Cunoaste-ti de mic drepturile!

Plecand de la premisa ca in copilarie asimilam cele mai multe informatii si tinand cont de domeniul de activitate al partenerilor din cadrul proiectului se impunea realizarea unei intalniri cu prescolarii. Actiunea de voluntariat realizata de Uniunea Nationala a Tuturor Studentilor din Romania, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federantia National Sindicala Alma Mater, in data de 29 februarie, a avut ca scop informarea celor mici asupra drepturilor copilului. Copiii de la Gradinitia nr 2 Alexandria au fost foarte bucurosi de vederea oaspetilor, intampinandu-i pe ac

Masca libertatii

In data de 20 februarie 2012 consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat conferinta de informare "Masca libertatii". Evenimentul a fost realizat la Teatrul Masca din Bucuresti cu prilejul a 156 de ani de libertate a romilor. In cadrul acestuia, actrita de etnie roma Alina Serban a prezentat auditoriului, povestea vietii ei, prin secvente clare de discriminare, gesturi explicite de viata si fraze necenzurate de genialitate. Piesa numita "Declar pe propria raspundere"(in regia lui David Schwartz cu: Alina Șerban; drama

Ajuta la deszapezirea sinistratilor!

Vineri, 17 februarie 2012 Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, si partenerii sai din cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, au organizat actiunea „Ajuta la deszapezirea sinistratilor!” in satul Bordeasca Noua din judetul Vrancea. Echipa proiectului a lansat un apel catre autoritatile locale si s-a deplasat impreuna cu 30 de volunatari pentru a ajuta la dezapezirea localnicilor.