Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Aplicarea principiului nediscriminarii in activitatile didactice

In cadrul activita ii A8 "Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie", campanie care se adreseaza publicului inta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitat ii de sanse si a prevenirii discriminarii, a fost organizat un schimb de bune practici, realizat prin promovarea unei actiuni de informare cu titlul: "Aplicarea principiului nediscriminarii in activitaile didactice".

Politici publice pentru prevenirea discriminarii

Actiunea de informare a avut loc la Liceul Gheorghe AIRINEI din Bucuresti in ziua de luni, 16 decembrie 2013. La eveniment au participat elevi inscrisi in clasa a XIII-a, pentru finalizarea studiilor liceale. Varsta participantilor a fost cuprinsa intre 20 si 60 de ani, adica la intrarea in campul muncii si aproape de iesirea din campul muncii.

Recrutarea si selectia personalului din perspectiva egalitatii de sanse

In data de 16 decembrie 2013 a avut loc actiunea de informare „Recrutarea si selectia personalului din perspectiva egalitatii de sanse". Evenimentul s-a desfasurat in sala de curs a Universitatii Tehnice - Filiala Zalau, localitatea Zalau, judetul Salaj.

Actiune de informare cu privire la conceptul de egalitate de sanse si gen

In cadrul activitatii A8 „Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie. Campania se va adresa publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii. Schimbul de bune practici va fi realizat in cadrul forumului anexat site-ului" a avut loc „Actiunea de informare cu privire la conceptul de egalitate de sanse si gen". Aceasta s-a desfasurat in data de 12 decembrie 2013 la USAMV Cluj-Napoca.

Prejudecati, rasism, discriminare - Violenta si abuzuri

In data de 12 decembrie 2013 a avut loc actiunea de informare „PREJUDECATI, RASISM, DISCRIMINARE. Violenta si abuzuri", organizata de UNSR, MEN si FNS Alma Mater, in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Egalitatea de sanse in dezvoltarea echilibrata a diverselor zone

In cadrul activitatii A8 "Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie", campanie care se adreseaza publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii, a fost organizat un schimb de bune practici, realizat prin promovarea unei actiuni de informare cu titlul: "Egalitatea de sanse in dezvoltarea echilibrata a diverselor zone".

Discriminarea la varsta studentiei

Actiunea de informare din cadrul proiectului „Impreunǎ pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitǎtii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310 a avut loc la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, FACULTATEA de STIINTA si INGINERIA MATERIALELOR, in sala JL 209, in data de 12 decembrie 2013. La eveniment au participat studenti ai facultatii, printre care si doi studenti din Turkmenistan.

Educatia Egalitatii

In data de 12.12.2013 a avut loc la Craiova, in sala 106 a Liceului Tehnologic de Transporturi Auto Craiova, str. Nicolae Romanescu nr. 99, Craiova, Conferinta de informare „Educatia Egalitatii", organizată de FNS Alma Mater, UNSR si MEN, in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Tratament egal pentru angajatii domeniului public

In data de 9 decembrie 2013, in punctul de lucru Administratia Domeniului Public si Dezvoltare Urbana Sector 6 din Bucuresti s-a desfasurat conferinta de informare „Tratament egal pentru angajatii domeniului public". Aceasta actiune a fost organizată de UNSR, MEN si FNS Alma Mater, in cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310, si se incadreaza in activitatea A7 „Derularea de activitati educative si infor

Implicarea sindicatelor in combaterea discriminarii

In data de 6/12/2013, la Hotel Belvedere din Predeal, a avut loc conferinta de informare "Implicarea sindicatelor in combaterea discriminarii in tarile U.E.", organizata de FNS Alma Mater, UNSR si MEN în cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.