Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Integrarea in piata muncii a tanarului absolvent - pregatirea si egalitatea de sanse

Luni, 30.01.2012, consortiul proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen” a desfasurat la Universitatea din Craiova, sesiunea de informare “Integrarea in piata muncii a tanarului absolvent - pregatirea si egalitatea de sanse”. Au participat la aceasta sesiune, absolventi, doctoranzi, studenti, ce au discutat pe marginea problemelor cu care tinerii confrunta la angajare. Participantii au incercat sa opereze o delimitare intre problemele generate de actuala criza economica, problemele datorate modului in care este abordata pregatirea de catre

Implica-te pentru deszapezirea orasului tau!

Vineri, 27 ianuarie 2012 Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania si partenerii din cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater au organizat in Campusul Studentesc Regie din Bucuresti, actiunea de voluntariat „Implica-te pentru deszapezirea orasului tau!".

Cafeneaua egalitatii – Sesiunea a 2-a

In data de 25 ianuarie 2012 a fost organizata sesiunea de informare “Cafeneaua Egalitatii” sesiunea a 2-a, in cadrul proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen” la sediul Uniunii Nationale a tuturor Studentilor din Romania. Prezenti la aceasta intalnire au fost studenti de la diferite specializari, care au prezentat cazuri de discriminare din diferite domenii si de asemenea s-a intreprins o dezbatere cu privire la discriminare si la imaginea pe care o are fiecare legata de acest fenomen.

Esti informat! Esti respectat! - Campania a 2-a

Echipa proiectului ”Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen!”, impreuna cu voluntarii UNSR au demarat actiunea de voluntariat „Esti informat! Esti respectat!” Campania a 2-a. Acesta actiune a avut loc in Centrul Studentesc Regie, adresandu-se in special tinerilor studenti.

Daruieste si tu! Campania a 2-a

In data de 13 ianuarie echipa de informare si promovare in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat actiunea de voluntariat "Daruieste si tu!" - Campania a 2-a. Acesta actiune a avut loc in comuna Plesoiu sat Cocorasti, judetul Olt, unde s-au strans donatii pentru copiii care apartin unor familii cu posibilitate financiara redusa.

Daruieste si tu

In data de 22 decembrie 2011 echipa proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat actiunea de voluntariat "Daruieste si tu!".Acesta actiune a avut loc in comuna Berlesti, sat Burzeiu, judetul Gorj, unde s-au strans donatii pentru copiii familiilor cu posibilitati financiare reduse.

Sarbatori cu zambete pentru tine

In data de 16.12.2011, echipa proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”, a intreprins actiunea de voluntariat “Sarbatori cu zambete pentru tine”. Consortiul proiectului impreuna cu voluntarii UNSR au strans donatii in punctul de colectare din Centrul Studentesc Regie. Din donatiile studentilor si ale echipei proiectului, precum si din obiectele promotionale din cadrul proiectului s-au facut pachete destinate fiecarui copil.

Cafeneaua Egalitatii

In data de 14 decembrie 2011, in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a fost organizata sesiunea de informare "Cafeneaua Egalitatii" la sediul Uniunii Nationale a tuturor Studentilor din Romania. Prezenti la aceasta intalnire au fost studenti de la diferite specializari, care au prezentat cazuri de discriminare din diferite domenii. Plecand de la experiente diferite, s-a intreprins o dezbatere cu privire la discriminare si la imaginea pe care o are fiecare legata de acest fenomen.

Egalitate intre declaratii si realitate

Pe 15 decembrie 2011, a fost organizata sesiunea de informare "Egalitate intre declaratii si realitate". Evenimentul s-a desfasurat in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii Federatia National Sindicala Alma Mater si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului au ales ca locatie de desfasurare, Universitatea din Craiova.

Educatia de baza si instruirea continua pentru egalitatea de sanse

Marti, 13 Decembrie 2011, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania impreuna cu Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si FNS Alma Mater au desfasurat Conferinta de informare Educatia de baza si instruirea continua pentru egalitatea de sanse.Evenimentul, ce se inscrie in seria actiunilor de informare din cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", s-a bucurat de prezenta doamnei Monica Tatoiu, un etalon al luptei pentru cauza femeilor.