Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Egalitatea de sanse privind promovarea in cariera didactica

In data de 10 decembrie 2011 a avut loc, in cadrul proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”, sesiunea de informare "Egalitatea de sanse privind promovarea in cariera didactica". La evenimentul s-a desfasurat la Casa Universitarilor din Bucuresti au participat profesori din mai multe centre universitare: Bucuresti, Cluj, Craiova, Timisoara, Tg. Jiu. In cadrul sesiunii s-au prezentat proiectul, partenerii, programul POS DRU si Fondului Social European., precum si rezultatele obtinute pana in prezent, punctual central fiind reprezentat de

Un pas spre egalitate si diversitate

In data de 18 noiembrie a avut loc sesiunea de informare "Un pas spre egalitate si diversitate", organizata de echipa de informare si promovare a proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". Acest eveniment a avut loc in Centrul Universitar Brasov.

Sanse egale pentru o cariera de succes

In data de 17 noiembrie 2011 echipa de informare a proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat conferinta de informare "Sanse egale pentru o cariera de succes", in Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei.

Campanie de plantare

In data de 12 noiembrie 2011, consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" s-a alaturat cu voluntari la actiunea "Curatenie in Complexele Studentesti" organizata de Primaria Municipiului Bucuresti in parcul Universitatii Politehnica Bucuresti. Aceasta activitate se inscrie intr-o campanie mai ampla intitulata "Capitala creste verde" si are ca scop constientizarea cetatenilor cu privire la mediul inconjurator si salubrizarea Bucurestiului, in masura in acre acest lucru este posibil.

Implica-te si tu!

Sesiunea de informare "Implica-te si tu!", organizata de echipa de promovare a proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", s-a desfasurat in data de 11 noiembrie 2011 in sala de lectura din caminul P13-P14, etaj 1.

Donare de sange – sesiunea a 5-a

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia National Sindicala Alma Mater au organizat in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cea de-a 5-a sesiune a Campaniei de Donare de Sange. Evenimentul se desfasoara pe parcursul a 4 zile (8-11 noiembrie) in Rectoratul Universitatii Politehnica din Bucuresti.

E timpul recrutarilor! Fii voluntar! - sesiunea a 2-a

Echipa proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen a realizat, in data de 19.11.2012, in Targu Mures la Universitatea Petru Maior, sesiunea de informare „In timpul liber sunt voluntar!- sesiunea 2-a". Sesiunea s-a adresat persoanelor apartinand organizatiilor societatii civile si a avut ca scop informarea acestora asupra principiului egalitatii de sanse si gen, prezentarea beneficiilor implicarii organizatiilor neguvernamentale, asociatiilor si fundatiilor in procesul de promovare a acestui concept.

E timpul recrutarilor! Fii voluntar!

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania si partenerii sai Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater au desfasurat in data de 25 octombrie 2011 actiunea de voluntariat „E timpul recrutarilor! Fii voluntar!".

Respecta si vei fi respectat

Sesiunea de informare "Respecta si vei fi respectat!", organizata de echipa de implementare a proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", s-a desfasurat in data de 17 octombrie.

O sansa in plus pentru un viitor mai bun

In data de 13 octombrie 2011, a avut loc sesiunea de informare "O sansa in plus pentru un viitor mai bun". Evenimentul a avut loc in sediul Uniunii Nationale a tuturor Studentilor din Romania.Echipa proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a lansat un dialog despre egalitate de sanse la angajare si modalitatile de a obtine un loc de munca fara a intampina piedici majore.Pornind de la intrebarea daca tinerii din ziua de azi sunt defavorizati in ceea ce priveste accesul pe piata muncii, majoritatea au raspuns ca au avut probleme din cauza