Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Educatia, sansa unei societati incluzive

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania impreuna cu partenerii sai Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Sindicala Alma Mater a organizat Conferinta de informare "Educatia, sansa unei societati incluzive", in cadrul proiectului: "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". Acest eveniment a avut loc in data de 8 octombrie 2011, la Casa Universitarilor, Bucuresti.

Orasul tau e casa ta

Consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", a demarat cea de a 2-a campanie de ecologizare, in data de 26 septembrie, in Resita.

Campanie de ecologizare

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater au demarat actiunea de voluntariat "Campania de Ecologizare" a raului Jiu, in data de 23 septembrie 2011.

Dreptul la egalitate e si dreptul tau

In data de 22 septembrie 2011, echipa de informare si promovare a proiectului "Impreuna pentru, informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat sesiunea de informare "Dreptul la egalitate e si dreptul tau!" in complexul studentesc Regie.

Solidaritate pentru egalitate

In data de 12 septembrie 2011, in Centrul Universitar Timisoara, echipa de informare a proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat sesiunea "Solidaritate pentru egalitate".

O zi dedicata artei

Consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", a organizat evenimentul "O zi dedicata artei". Acesta a avut loc la Centrul de Coordonare Consiliere, Evaluare si Suport Sf. Spiridon, Aleea Ciceu nr. 12, Sector 4, Bucuresti, in data de 31 august 2011.

Sanse egale - fara discriminare!

"Sanse egale fara discriminare!", asa s-a numit cea de-a 11-a sesiune de informare organizata de echipa de implementare a proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". Aceasta sesiune a fost organizata in Centrul Universitar Sibiu in data de 18 august 2011.

Fii eco in vacanta! – sesiunea a 2-a

In data de 16 august, echipa proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat a 2-a sesiune "Fi eco in vacanta" . Actiunea a avut loc in statiunea Costinesti.

De la egal la egal

Consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat in data de 9 august sesiunea de informare "De la egal la egal" in Centrul Universitar Bacau.

Nu fi indiferent fata de discriminare

In data de 25 iulie a fost dezbatuta sesiunea de informare "Nu fi indiferent fata de discriminare", in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" organizata de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii sai Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater.