Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Egalitate de sanse la angajare

Sesiunea de informare, "Egalitate de sanse la angajare", a avut loc in data de 18 iulie, la sediul Uniunii Nationale a Tuturor Studentilor din Romania din Splaiul Independentei nr. 290, camin P13-P14, mezanin.

Un gest, mai multe zambete!

In data de 22 iulie 2011, echipa proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" s-a deplasat la Complexul de Servicii Sociale Gaesti, judetul Dambovita.

Fii eco in vacanta!

In data de 15-16 iulie, echipa proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat o actiune de ecologizare in statiunea Costinesti. Considerata una dintre cele mai vizitate statiuni de pe malul marii, imaginea Costinestiului s-a deteriorate constant in ultimii ani.

Capacitatea de a fi voluntar

Actiunea de voluntariat din data de 20 iunie 2011, organizata de consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" s-a desfasurat in Complexul Studențesc Regie si in incinta Universitatii Politehnica Bucuresti.

Targ de joburi editia a 2-a

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii sai Ministerul Educatie, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, a organizat cea de-a 2-a editie a Targului de joburi, in data de 15 iunie 2011, in Centrul Universitar Targu Jiu.

Diferiti, dar egali

In data de 6 iunie 2011, in Centrul Universitar Iasi, a fost implementata sesiune de informare "Diferiti, dar egali" din cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen".

Antreprenoriatul, o noua modalitate de afirmare

„Antreprenoriatul, o noua modalitate de afirmare a tinerilor", a reprezentat subiectul de discutie al celei mai noi sesiuni de informare realizata de consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen". Aceasta sesiune de dezbateri a avut loc in data de 1 iunie, la Centrul Universitar Ploiesti.

Informatia ajunge la tine, disemineaz-o!

Luni, 23 mai 2011, partenerii din proiectul „Impreuna pentru, informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", au organizat o noua sesiune de informare, de data aceasta in Centrul Universitar Galati.

Donare de sange - sesiunea a 4-a

Campania "Donare de sange" - sesiunea a 4-a, din cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, costientizarea si promovarea egalitati de sanse si gen", s-a desfasurat in perioada 18-19 mai in Centrul Universitar Timisoara. Voluntarii UNSR au asigurat buna desfasurare a evenimentului.

Implica-te prin informare!

Sesiunea "Implica-te prin informare!", organizata de echipa de promovare a proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", s-a desfasurat in data de 11 mai 2011 in sediul UNSR, fiind adresata in special tinerilor studenti.