Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Pescuit pe Dambovita

Vineri, 13 mai 2011, Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania si partenerii Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, au demarat actiunea de voluntariat "O zi pe Dambovita", in cadrul proiectul "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitati de sanse si gen."

Ajuta sinistratii din Japonia. 1000 de cocori pentru Japonia

Astazi, 13 Aprilie 2011, UNSR si partenerii Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si FNS Alma Mater au derulat actiunea de voluntariat " Ajuta sinistratii din Japonia. 1000 de cocori pentru Japonia". Prin aceasta actiune de voluntariat UNSR, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si FNS Alma Mater s-a alaturat initiativei Crucii Rosii de a ajuta victimele cutremurului devastator din Japonia.

Targ de joburi

Consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen!" a desfasurat in perioada 29-30 martie 2011, in incinta Universitatii Politehnica Bucuresti, cladirea Rectoratului, Targul de job-uri.

Tu esti speranta lor, doneaza sange si da-le o sansa la viata

A doua sesiune a campaniei de donare de sange organizata de UNSR si de partenerii sai din proiectul „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitații de sanse si gen" a avut loc in perioada 9-11 martie 2011, in Rectoratul Universitatii Politehnica Bucuresti.