Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Varsta de pensionare este motiv de discriminare intre barbati si femei?

In data de 30/08/2013 a avut loc conferinta "Varsta de pensionare este motiv de discriminare intre barbati si femei?", organizata de FNS Alma Mater, UNSR si MECTS in cadrul Proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Egalitate de sanse in educatie - accesul la educatie

In cadrul proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen a fost organizata o sesiune de informare, la aceasta participand un numar de 15 persoane. Fiecare participant a completat un formular de grup tinta, o declaratie pe propria raspundere si un contract de voluntariat. Actiunea de diseminare s-a desfasurat in Bucuresti, in data de 16 august 2013.

100% Egalitate. 0% Discriminare

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii, Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Nationala Sindicala Alma Mater, au demarat la 1 decembrie 2010 proiectul „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" - proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 20017-2013.

Reactioneaza, nu fi indiferent!

Vineri 26.07.2013, ora 15:00, in Amfiteatrul CH III al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi, membrii Asociatiei Studentilor Chimisti "CHEMIS" - Iasi au participat la sesiunea de informare din cadrul proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen cu tema Reactioneaza, nu fi indiferent!.

Tratamentul egal al persoanelor de sex masculin si, respectiv, feminin

In cadrul proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen a fost sustinuta o sesiune de informare unde a participat un numar de 13 persoane. Actiunea a avut loc in Constanta, pe data de 26 iulie 2013, la sediul asociatiei The Simple Truth. Tema sesiunii a reprezentat-o Tratamentul egal al persoanelor de sex masculin si, respectiv, feminin. A fost aleasa aceasta tema deoarece face parte din obiectivele specifice ale proiectului. Scopul dezbaterii a fost informarea participantilor despre diferentele pe care indivizii, in special femeile le intampi

Exemple de discriminare la locul de munca

In cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientzarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a fost organizata actiunea cu tittlu "Exemple de discriminare la locul de munca" in data de 26.07.2013 la Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport Bucuresti.

Egalitatea de sanse in societate – sesiunea a doua

In data de 22.07.2013 a avut loc sesiunea de informare din cadrul proiectului „Impreuna, pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" denumita: „Egalitatea de sanse in societate". In cadrul acestei informari au participat un numar de 17 persoane din cadrul Asociatiei Valoare Plus Bacau si Asociatiei Interact Club Bacau. Prezentarea s-a derulat in locatia Natura Club Bacau (http://www.club.farmacianaturii.ro/), mediul de acolo fiind minunat la sesiunea anterioara.

Sanse egale pe piata muncii

In cadrul sesiunii de informare "Sanse egale pe piata muncii" din cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" au fost informate un numar de 17 persoane. Pentru fiecare dintre acestea a fost completat cate un formular de grup tinta, declaratia pe propria raspundere si un contract de voluntariat. Actiunea a avut loc in Constanta, pe data de 18 iulie 2013, la sediul asociatiei The Simple Truth.

Suntem voluntari, promovam egalitatea de sanse

Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, impreuna cu partenerii sai: Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Sindicala Alma Mater au organizat in data de 17.07.2013, in Petrosani, str. Universitatii, nr. 20, caminul studentesc nr. 1, sesiunea de informare „Suntem voluntari, promovam egalitatea de sanse".

Egalitate - Ideal sau normalitate?

Joi, 11 iulie 2013 a avut loc in localitatea Bals, la COLEGIULUI TEHNIC NICOLAE BALCESCU, Str. Nicolae Balcescu, nr. 47, 35100, Conferinta de informare - EGALITATE - IDEAL sau NORMALITATE? In cadrul conferintei au fost abordate problemele reale cu care cadrele didactice se confrunta in fiecare zi, dar mai ales problemele legate de activitatea cotidiana in care egalitatea pare sa fie numai un ideal.