Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Egalitatea de sanse in societate

In data de 16.07.2013 a avut loc sesiunea de informare din cadrul proiectului „Impreuna, pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" denumita: „Egalitatea de sanse in societate". In cadrul acestei informari au participat un numar de 18 persoane din cadrul Asociatiei Valoare Plus Bacau si Asociatiei Divanul Adblog Bacau. Locatia evenimentului a fost Natura Club Bacau (http://www.club.farmacianaturii.ro/), o ceainarie prietenoasa din orasul Bacau.

Implica-te, parerea ta conteaza!

Vineri 15.07.2013, ora 12:00, in Amfiteatrul CH III al Facultatii de Inginerie Chimica si Protectia Mediului din cadrul Universitatii Tehnice "Gheorghe Asachi" din Iasi, membrii Asociatiei Studentilor Chimisti "CHEMIS" - Iasi au participat la sesiunea de informare din cadrul proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen cu tema Implica-te, parerea ta conteaza!

Discriminarea la locul de munca

Discriminarea ca forma de marginalizare de orice fel si in orice situatie este, din pacate, un fenomen inca prezent in societatea democratica, fiind atat de obisnuit incat e considerat normal de catre foarte multi romani. Rolul Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii este de a informa si de a forma societatea romaneasca in vederea eliminarii oricarei forme de discriminare, de a investiga si de a sanctiona actele de discriminare, contribuind astfel la crearea unui climat general de incredere, respect si solidaritate, definitoriu pentru o societate democratica si europeana.

Comunitatile de romi – autoseparare versus incluziune

Actiunea de informare a avut loc in UNIVERSITATEA POLITEHNICA BUCURESTI, FACULTATEA DE STIINTA SI INGINERIA MATERIALELOR, situata in SLAIUL INDEPENDENTEI, nr. 313, miercuri 24 iulie 2013.

Angajarea tinerilor absolventi de invatamant superior

In data de 24.07.2013 la Universitatea "Lucian Blaga" din Sibiu, Facultatea de Stiinte a avut loc actiunea de informare cu titlul: Angajarea tinerilor absolventi de invatamant superior. Avand in vedere tema actiunii la eveniment au participat cadre didactice din cadrul Universitatii "Lucian Blaga" din Sibiu. Auditoriul a fost de acord ca tematica este extrem de stringenta pentru viitorul absolventilor si capacitatea de integrare a lor pe piata muncii din zonele de unde provin. In acest scop a fost analizat: Planul national de actiune pentru ocuparea fortei de munca publicat pe pagina de inter

De ce discriminam femeia?

Sesiunea de informare De ce discriminam femeia? s-a desfasurat in Universitatea Politehnica din Bucuresti in data de 18.07.2013. La actiune au participat un numar de 11 persoane din care 4 femei. .

Organizatiile neguvernamentale - promotoare ale egalitatii de sanse si gen

In data de 18.07.2013 a avut loc actiunea de informare cu tema: Organizatiile neguvernamentale - promotoare ale egalitatii de sanse si gen la , Fundatia „Un Coup de Main d Emmaus" Iasi, tema abordata in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect initiat de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Nationala Sindicala "Alma Mater".

Discriminarea femeii la locul de munca. Cauze, forme si mijloace de combatere

In cadrul activitatii A8 "Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie. Campania se va adresa publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii. Schimbul de bune practici va fi realizat in cadrul forumului anexat site-ului " a avut loc actiunea de informare cu titlul „Discriminarea femeii la locul de munca. Cauze, forme si mijloace de combatere".

Evitarea discrimarii femeilor la locul de munca prin aplicarea corecta a principiului egalitatii de sanse pe piata muncii

In data de 10.07.2013 a avut loc actiunea de informare cu tema: Evitarea discrimarii femeilor la locul de munca prin aplicarea corecta a principiului egalitatii de sanse pe piata muncii, la , SC DELPHI DIESEL SYSTEMS ROMANIA SRL Iasi , tema abordata in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect initiat de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Nationala Sindicala "Alma Mater".

Egalitatea de sanse intr-o societate paternalista

In data de 10.07.2013 la Gradinita nr. 37 din Sibiu, Inspectoratul Scolar al Judetului Sibiu a avut loc actiunea de informare cu titlul: Egalitatea de sanse intr-o societate paternalista. Avand in vedere tema actiunii la eveniment au participat treisprezece inspectori si cadre didactice din cadrul Inspectoratului Scolar al Judetului Sibiu. Actiunea a constat in prezentarea si expunerea temei.