Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Performanta in mediul academic este un mijloc de discriminare?

In data de 19.06 2013 la Universitatea „Lucian Blaga" din Sibiu, Facultatea de Stiinte Agricole, Industrie Alimentara si Protectia Mediului, in sala B104 a avut loc actiunea de informare cu titlul: Performanta in mediul academic este un mijloc de discriminare?

Recrutarea si selectía personalului pe piata muncii din perspectiva egalitatii de sanse si gen

In data de 17.06.2013 a avut loc actiunea de informare cu tema: Recrutarea si selectía personalului pe piata muncii din perspectiva egalitatii de sanse si gen, la Facultatea de Textile, din cadrul Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" din Iasi, tema abordata in cadrul proiectului"Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect initiat de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din România, in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale și Federatia Nationala Sindicala "Alma Mater".

Dreptul la opinie, libertatea exprimarii si libertatea academica pot reprezenta motive de discriminare?

In cadrul activitatii "Organizarea unei campanii de informare și de creștere a conștientizarii și schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie. Campania se va adresa publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de șanse și a prevenirii discriminarii. Schimbul de bune practici va fi realizat in cadrul forumului anexat site-ului , in data de 17/06/2013 a avut loc conferinta "Dreptul la opinie, libertatea exprimarii si libertatea academica pot reprezenta motive de discriminare? ", organizata de FNS Alma Mater, UNSR si MEN in cadrul Proiectului „Im

Importanta egalitatii de sanse si de tratament pe piata muncii

In data de 13.06.2013 a avut loc actiunea de informare cu tema: Importanta egalitatii de sanse si de tratament pe piata muncii", la Facultatea de Chimie, din cadrul Universitatii Tehnice "Gh. Asachi" din Iasi, tema abordata in cadrul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect initiat de Uniunea Nationala a tuturor Studentilor din Romania, in colaborare cu Ministerul Educatiei Nationale si Federatia Nationala Sindicala "Alma Mater".

Masculin si feminin in viaţa de zi cu zi

In cadrul activitatii "Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie. Campania se va adresa publicului tinta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii. Schimbul de bune practici va fi realizat in cadrul forumului anexat site-ului" a avut loc actiunea de informare cu titlul: "Masculin si feminin in viata de zi cu zi"

Egalitate de sanse si de tratament intre barbati si femei in domeniul muncii

In data de 13.06.2013 a avut loc sesiunea de informare „Egalitate de sanse si de tratament intre barbati si femei in domeniul muncii" in Universitatea Valahia din Targoviste. Pe langa promovarea proiectului si a finantorului, a uavut loc discutii libere pornite de la intrebarile legate de piata muncii din prezentare. Astfel la intrebarea „Care ar trebui sa fie limita minima de varsta pentru pensionare?", au fost oferite diferite raspunsuri concretizandu-se in final la faptul ca varsta de pensionare ar trebui sa fie stabilita in baza unei limite minime de varsta atat pentru barbati cat si pentr

Egalitatea de sanse intre genuri – o realitate sau un deziderat in societatea romaneasca?

In cadrul activitatii "Organizarea unei campanii de informare si de crestere a constientizarii si schimb de bune practici, inclusiv in institutii de educatie. Campania se va adresa publiculuit inta (tineret, studenti) pentru a-l informa in domeniul egalitatii de sanse si a prevenirii discriminarii. Schimbul de bune practice va fi realizat in cadrul forumului anexat site-ului "a avut loc actiunea de informare cu titlul „Egalitatea de sanse intre genuri - o realitate sau un deziderat in societatea romaneasca?"

De ce sa fim Egali?

In data de 31.05.2013 a avut loc, la Colegiului Tehnic de Arte si Meserii Constantin Brancusi din Craiova, Conferinta de informare - De ce sa fim EGALI? Evenimentul, organizat in cadrul proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen, s-a bucurat de prezenta a 37 de persoane, personal didactic si nedidactic din mediul preuniversitar.

Modelul socio-cultural si factorii de risc ai discriminarii

In data de 29/05/2013 a avut loc conferinta "Modelul socio-cultural si factorii de risc ai discriminarii", organizata de FNS Alma Mater, UNSR si MECTS in cadrul Proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310.

Voluntar in slujba egalitatii

Echipa proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen acorda o importanta deosebita comunicarii cu societatea civila si cu factorii decidenti, urmarind sa ofere informatii utile in procesul de combatere a discriminarii. Acesta este si motivul ce a stat la baza sesiunii de informare „In timpul liber sunt voluntar" realizata in data de 22.05.2013 in campusul studentesc Leu.