Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Stiri


Povestea mea de voluntar

Consortiul proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen a dorit, prin intermediul sesiunii de informare Povestea mea de voluntar, sa arate tinerilor voluntari ca le pretuieste munca depusa. La evenimentul, ce a avut loc in Campusul studentesc Regie - Sediu P13-P14, in data de 15 mai 2013, au participat voluntari ai Ligii Studentilor din Facultatea de Automatica si Calculatoare.

Cartea de identitate a Egalitatii

In data de 16.04.2013 a avut loc, in cadrul proiectului Impreuna pentru inforarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen, conferinta de informare - Cartea de identitate a Egalitatii. La evenimentul ce s-a desfasurat in incinta Liceului Tehnologic de transporturi auto/Scoala generala nr.17, Craiova, au participat 36 de persoane, cadre didactice din mediul preuniversitar.

Cum se vede egalitatea in Romania?

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a fost organizata, in data de 23.11.2012, in incinta Facultatii de Mecanica din Craiova, Str. Calea Bucuresti, Nr. 107, Dolj, Conferinta de informare „Cum se vede egalitatea in Romania?".

Originea etnica sau varsta pot reprezenta motive de discriminare?

In data de 22/11/2012 a avut loc conferint

Tu ce stii despre egalitate?

Consortiul proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen a organizat, in data de 21 Octombrie, ora 18, Concursul de cultura generala - Tu ce stii despre egalitate. Actiunea de voluntariat a avut loc la Sediul UNSR - Splaiul Independentei nr 290 si a avut ca scop identificarea nivelului de cunostinte detinute de tineri in domeniul egalitatii.

In timpul liber sunt voluntar!

Echipa proiectului Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen a realizat, in data de 24.10.2012,la sediul Uniunii Nationale a tuturor Studentilor din Romania,sesiunea de informare„In timpul liber sunt voluntar!”.

Ecologizare Baza Sportiva - Universitatea Vasile Alecsandri Bacau

In data de 10 Octombrie 2012, Consortiul proiectului "Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat o actiune de ecologizare a Bazei Sportive din cadrul Facultatii „Vasile Alecsandri" din Bacau. Voluntarii au ales aceasta locatie intrucat promoveaza un stil de viata activ si un mediu inconjurator curat.

Campanie Antifumat sesiunea a 2-a

Consortiul proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen” a organizat in data de 12.10.2012, in cadrul Campusului Facultatii „Vasile Alecsandri” din Bacau, o Campanie dedicata luptei impotriva fumatului.

Donare de sange - sesiunea a 7-a

In perioada 15-19 octombrie 2012, Uniunea Studentilor din Romania impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Proiectelor in Domeniul Sanatatii, avand ca parteneri Universitatea Politehnica din Bucuresti si Institutul National de Hematologie au organizat actiunea de voluntariat Donare de sange – Campania a 7-a. Actiunea a fost organizata in cadrul proiectului “Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”, in Corpul BN al Rectoratului Universitatii Politehnica din Bucuresti.

Cum privesc minoritatile egalitatea de sanse?

In cadrul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a fost organizata, in data de 29.10.2012, Conferinta de informare „Cum privesc minoritatile egalitatea de sanse?”.