Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Voluntarii UNSR – Exemplu civic in societatea romaneasca


In data de 01 februarie 2014, consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen" a organizat un eveniment cu scopul de a oferi asistenta privind deszapezirea unor institutii din apropierea Campusului Studentesc Regie.

 

In jur de 120 de voluntari UNSR s-au intalnit in Campusul Studentesc Regie si s-au deplasat la Spitalul Clinic de Obstetrica si Ginecologie Prof. Dr. Panait Sarbu (Maternitatea Giulesti) din Calea Giulesti nr. 5 pentru a degaja zapada din fata institutiei si a facilita accesul rutier la aceasta locatie. Voluntarii au fost sprijiniti de autoritatile locale cu lopeti si unelte pentru spargerea ghetii, precum si cu utilaje de mare tonaj pentru degajarea rapida a cantitatii de zapada acumulata. Personalul maternitatii a pus la dispozitia voluntarilor ceai cald pentru a combate efectele gerului.

 

Dupa finalizarea operatiunii de deszapezire a maternitatii, voluntarii si masinile autoritatilor locale s-au deplasat pe Str. Alizeului nr. 9 la Scoala Gimnaziala nr. 168 si la Gradinita nr. 81 pentru a facilita accesul copiilor la unitatile de invatamant.

 

S-a dorit ca acesta actiune sa fie de un real folos comunitatii si, totodata, un exemplu pentru societatea civila.

 

Catre galeria foto.