Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investește în oameni!

 
evden eve nakliyat evden eve
 
Galerie foto
 

Zambete de copii


In data de 19 decembrie 2013, la Scoala Gimnaziala Nr. 161, Calea Giulesti nr. 486A, Sector 6, Bucuresti. a avut loc actiunea de voluntariat „Zambete de copii!". Aceasta a fost organizată de consortiul proiectului „Impreuna pentru informarea, constientizarea si promovarea egalitatii de sanse si gen", proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane, POSDRU/97/6.3/S/63310, si se incadreaza in activitatea A7 „Derularea de activitati educative si informative ce urmaresc combaterea inegalitatilor, mai ales a celor bazate pe etnie, dizabilitati si varsta".


In cadrul acestei actiuni, membrii echipei de implementare au sustinut o prezentare in fata personalului didactic si a elevilor Scolii Gimnaziale Nr. 161, cu scopul educarii copiilor si promovarii principiilor nediscriminarii si a egalitatii de sanse si gen.

 

Avand in vedere faptul ca aceasta actiune de voluntariat a avut loc intr-o scoala ai carei elevi sunt membri ai comunitatii rrome, tema principala a prezentarii a fost egalitatea de sanse si gen, precum si integrarea in colectiv si societate a elevilor care fac parte dintr-o minoritate etnica. De asemenea, au fost distribuite materiale promotionale utile activitatii scolare.

 

Catre galeria foto.