Cele mai bune filme pe Netflix in 2021

La fel ca si in fiecare luna, a venit momentul sa vedem care sunt filmele cu care ne va delecta celebra paltforma de streaming.

Thunder Force. Intr-o lume invadata de oameni care vor doar raul planetei si celor care o locuiesc, doua prietene din copilarie se regasesc dupa varsta de 40 de ani atunci cand una dintre ele elaboreaza un tratament care la va conferi super puteri pentru a proteja orasul. O comedie pura care se joaca cu codurile filmelor cu super-eroi.

Stoaway. In filmul Stoaway, un echipaj de pe o nava spatiala in misiune inspre Marte va descoperi un pasager clandestin la bord. Prea departe de Pamant, grupul decide sa nu se mai intoarca mai ales ca resursele sunt din ce in ce mai putine. Si oxigenul este si el din ce in ce mai putin…

Concrete Cowboy. In acest serial, Cole, un adolescent in criza care se intelege bine si cu delincventii, isi va petrece vara la Philadelphia cu tatal sau Harp, un veritabil cowboy urban, care crede ca stilul sau de viata poate sa fie salvator pentru fiul sau.

Love and Monsters. Este un film care urmareste periculosul road trip al lui Joel pentru a o regasi pe Aimee, fosta sa prietena de la liceu, intr-o perioada foarte grea cand lumea a fost invadata de monstri. Joel va trebui sa faca fata unor numeroase pericole daca vrea sa supravietuiasca.

Madame Claude, un film dramatic francez este cel care ne-o prezinta la sfarsitul anilor ’60 pe celebra proxeneta care a revolutionat lumea prostitutiei si care si-a facut un renume atat pe langa clasa politica, cat si pe langa gastile care domneau pe strazi. In orice caz, doar cerul parea limita pentru aceasta. Dar totul incepe sa se naruie atunci cand o intalneste pe Sidonie, un alter ego al sau si opusul sau intr-un fel.

Lasă un răspuns