Filmele care au marcat anul 2019

Anul 2019 a fost foarte bogat in productii cinematografice, dar si in reusite. Drame, comedii, suspans, lung metraje de ici si colo.. iata care sunt filmele care au marcat anul 2019.

Avengers: Endgame a fratilor Russo. Este filmul care a batut toate recordurile si care marcheaza un deceniul de filme Marvel. Aici lupta supereroilor contra lui Tanos continua. In orice caz, lumea asteapta noi surprize minunate de la Marvel.

Marriage Story, a lui Noah Baumbach. O despartire dureroasa, un copil la mijloc, umanitatea. In acest film, intram in viata de zi cu zi a lui Charlie si Nicole care au parte de un divort extenuant.

Midsommar, a lui Ari Aster. Este cel mai bun film horror al anului 2019. Aici am vazut povestea lui Dani si Christian, un cuplu pe cala de despartire, care participa la un festival foarte ciudat, care nu are loc decat o data la 90 de ani intr-un satuc suedez izolat. Aici toate codurile genului horror sunt date peste cap- lumina zilei si culorile estivale sunt cele care amplifica de aceasta data teroarea.

Easy Girl. Directia la Cannes unde o fata este acuzata ca si-a pierdut virginitatea. Si in loc sa dezminta aceste zvonuri, se va folosi de ele pentru a deveni cea mai populara din liceu.

Her Smell. Personajul principal este Becky, interpretate de Elisabeth Moss. Este vorba despre un superstar rock care are un succes imens cu trupa sa. Dar din cauza exceselor, turneele sale vor avea repede de pierdut….

The Art of Racing in the Rain. Personajul principal de aici este un golden retriever, Enzo, un caine care nu seamna deloc cu un caine obisnuit.

Ad Astra a lui James Grey. Un film despre spatiu, dar profund introspectiv. Aici Brad Pitt are rolul unui astronaut solitar si sumbru pe care Statul il solicita pentru a intra in contact cu tatal sau, la randul sau astronaut, dar care nu s-a mai intors dintr-o misiune pe Marte.

Queens a lui Lorene Scafaria. Este povestea adevarata a unor stripteuze care se imprietenesc si care pun la cale un plan pentru a atrage in capcana barbatii de pe Wall Street dupa criza financiara din 2008.

Joker a lui Todd Phillips. Iata un film minunat care a marcat cu adevarat anul 2019. Aici ne focalizam pe o poveste inedita si originala a vesnicului inamic a lui Batman.

Once Upon a Time in…Hollywood. In aceasta comedie neagra minunata, regasim un Tarantino in plina forma. Esste un omagiu adus Hollywood-ului anilor 1960 cu cele mai frumoase scene si dialoguri.

Lasă un răspuns