Iată serialul Netflix care nu te va lăsa să dormi

Un serial semnat Netflix India pare sa atraga ca un magnet internautii. Se zvoneste ca acesta din urma este atat de terifiant incat nu ne va lasa sa dormim.

Amatori de senzatii tari, iata noul serial Netflix pe care ar trebui sa il urmaresti negresit. Sau cel putin aceasta este parerea internautilor, Typewriter ar fi noul serial Netflix pe care nu trebuie sa il ratezi daca iti place genul horror.

Typewriter, intre groaza si umor. Povestea? Madhav Matthews, o celebra autoare de romane fantastice moare in circumstante misterioase in propria locuinta, Villa Bardez. 30 de ani mai tarziu, nepoata sa Jenny, prezenta in timpul acelei drame, decide sa intre in posesia acestei case lasate mostenire de bunica sa si se muta impreuna cu familia sa la Goa, oras de coasta situat in partea de vest a Indiei. Odata ajunsa la fata locului constata ca, Sam, Gablu si Bunty, trei copii care nu cunosc termenul de frica isi deschid propriul club de fantome si decid sa desluseasca misterul care inconjoara Vila Bardez.

Trailerul se concentreaza asupra laturei horror a serialului Typewriter. Si, de altfel, asupra acestui aspect al serialului internautii insista cel mai tare pe Twitter. Cu toate acestea, Typewriter este departe de a fi un serial de groaza in sensul clasic al termenului.

Sezonul 1 al serialului, compus din cinci episoade se dovedeste a fi cu siguranta infricosator insa, in egala masura, amuzant. Ca si cum gasca din Stranger Things ar face cunostinta cu Annabelle. Un stil deosebit de original care merita sa fie luat in seama.

Typewriter, te uiti sau nu? Totul depinde de asteptarile pe care le ai de la acest serial. Daca visezi la un serial horror in adevaratul sens al cuvantului atunci risti sa fii putin dezamagit de serialul Typewriter. Asta deoarece, chiar daca initial serialul ne face inima sa bata cu putere – prima scena este extrem de bine realizata – acesta nu va reusi sa ii sperie pe fanii serialelor de groaza.

In schimb, daca esti adeptul unui melanj de genuri si nu esti in mod special obisnuit doar cu genul horror, atunci cu siguranta serialul Typewriter va fi pe placul tau. Tonul sau, intre umor si horror, merita, merita sa fie vizionat deoarece este altceva, o alta experienta cu care nu esti obisnuit. Astfel, vom mai avea putina rabdare pana cand apare un nou sezon al serialului The Haunting of The Hill House al carui nou sezon este prevazut pentru lansare incepand cu anul 2020.

Lasă un răspuns