Idei de ținute alături de bascheții albi în 2021

Bascheții albi sunt cei mai în vogă pantofi de purtat în sezonul primăvară-vară 2021. Dar sunt și cei mai practici și cei mai confortabili. Alături de blugi, de fuste sau chiar de rochii, cu siguranță că vor detrona indemodabilii pantofi tip escarpen sau balerinii.

Care este imensul avantaj al bascheților albi? Aceștia se pot purta cu absolut orice. De la cei mai eleganți pantaloni cu pense, până la cei mai trendy blugi mom sau kick flare, nimic nu le va rezista.

Pentru un look casual șic poartă bascheții albi alături de o pereche de blugi în nuanțe închise de negru sau de bleumarin sau de o pereche de carrot pants. Un tricou cu un guler în V, un sacou elegant și bijuteriile clasice pot completa de minune ținuta. Bascheții albi arată minunat și la o salopetă de blugi.

Pentru o ținută sportswear poartă bascheții albi la o pereche de leggings ultra confortabili. La un top mai lung sau la o vestă trendy vor arăta minunat. O geantă cu un model ca de bowling sau una cu bandulieră pot completa de minune ținuta. Dar și de o caschetă foarte trendy. Un look sporty-sporty minunat.

Pentru un look clasic și cuminte poartă bascheții albi la o fustă sau la o rochie. Un model tip tub este cea mai bună idee. De asortat neapărat cu bijuterii elegante.

Pentru un look de working girl minunat poți purta bascheții albi la o pereche de pantaloni drepți sau cu pense. Un tricou mulat sau o cămașă mai elegantă pot completa de minune ținuta. Poți feminiza ținuta cu ajutorul unor bijuterii aurii sau argintii, a unei curele elegante și cu o geantă elegantă din piele.

Citadini, sporty sau glamour, bascheții albi promit să fie veritabili must have din dressingul oricărei fashioniste.

Lasă un răspuns