În această vară va trebui să porți rozul corail!

Anul 2021 nu este doar anul frumoaselor nuanțe de roz pai, pastelat sau rose quartz. Este și anul rozului corail. Rozul corail este o nuanță vie, puternică, veselă care navighează de minune între roșu, roz viu și portocaliu. O nunață must have cu alte cuvinte, pentru cele mai frumoase ținute estivale.

O vară minunată plasată sub semnul rozului corail. Rozul corail este deci culoarea ideală pentru a-ți pune în evidență bronzul și pentru a-ți ilumina toate ținutele. Un fel de nude care s-a bronzat sau care a roșit de plăcere! Merge de minune cu șic și cu eleganță cu tonurile de bej, de nude sau de roz pudrat.

Corail block. Dar mai ales, rozul corail, arată de minune în cele mai colorate ținute color block. Adică cel mai savant amestec de culori vii, puternice, pline de vitamină. Se completează de minune cu o altă nuanță în vogă a anului 2021, albastrul. Albastru serenity, albastru electric, regal snorkel bleue denim… vei avea de unde alege.

Costumul de baie corail, un must have al verii. Vei arăta cel mai bine în nuanța de roz corail pe plajă, fie că alegi să porți un costum de baie în două piese, fie că porți un costum mai retro, întreg. Sau poți miza pe un costum de baie în fungi, la fel de frumos.

Evident că și rochiile sau fustele în această nuanță au și ele vântul în pupă. Cele foarte lungi și fluide, cele scurte, accesorizate cu o curea animal print sunt cele mai frumoase. Pantalonii chino slim în aceste nuanțe vor arăta și ei minunat alături de un top navy și de sandale minimaliste.

Să nu uităm de accesorii. Portă la cea mai frumoasă rochiță în nuanțe de albastru o poșetă corail. Sau pantofi în nuanțe de corail pentru cea mai luminoasă și mai veselă ținută.

Lasă un răspuns