Merită să ne uităm la sezonul 2 al serialului You?

Netflix a inceput recent sa difuzeze sezonul 2 al serialului You. Ocazia perfecta pentru a-l regasi pe Joe Goldberg, un bibliotecar modest care ascunde o latura intunecata machiavelica.

Sezonul 2 al serialului You si-a facut aparitia pe Netflix incepand cu data de 26 decembrie, in urma cu doar cateva saptamani. Sarbatorile de iarna au constituit ocazia perfecta de a viziona acest serial, un al doilea sezon extrem de asteptat de un numar mare de abonati Netflix. Insa merita sezonul 2 al serialului You sa fie sau nu urmarit? Va spunem noi in cele ce urmeaza.

Initial dezvaluit pe canalul Lifetime incepand cu septembrie 2018, primul sezon al serialului You a inceput sa fie difuzat pe Netflix la sfarsitul lui decembrie 2018. Acest serial este o adaptare a romanului scris de Caroline Kepnes. La fel ca in cazul primului sezon, al doilea sezon vine cu cateva diferente fata de romanul original, al doilea al romancierei, intitulat Hidden Bodies.

You spune povestea lui Joe Goldberg, un bibliotecar independent care locuieste in New York. In biblioteca in care lucreaza face cunostinta cu Guinevere Beck, o tanara femeie seducatoare si blonda care, spre fericirea sa, locuieste in cartier.

Rapid, Joe dezvolta o veritabila obsesie pentru Beck, incepe sa o urmareasca pe retelele sociale si cauta pe Internet cu scopul de a afla unde locuieste. Obsesia este atat de puternica incat ajunge sa intre in casa lui Beck in timp ce ea este plecata si sa ii urmareasca prietenii pe Internet. Decide ca va intra intr-o relatie cu ea orice ar fi. Pentru ca niciun obstacol sa ii apara in cale ajunge sa o asasineze pe Peach Salinger, cea mai buna prietena a lui Beck. In cele din urma Beck se va trezi in cusca de sticla a carui scop initial era de a restaura cartile vechi. O cusca a carei pereti sunt facuti din intregime din sticla care are o trapa prin care se pot introduce unele obiecte sau hrana.

Chiar daca Beck incearca sa il convinga pe Joe ca este inca indragostita de el, va face tot posibilul sa scape din aceasta cusca. Si, in timp ce incearca sa scape, este surprinsa de Joe si ucisa. Primul sezon s-a incheiat cu uciderea lui Beck in timp ce Joe descopera ca fosta sa iubita, Cadance este inca in viata.

Trebuie sa spunem ca sezonul 2 al serialului You este departe de a fi la nivelul primului. Descoperim in trailer ca Joe s-a mutat, pare determinat sa se schimbe. Se pare ca Joe se va instala in Los Angeles, oras in care locuitorii fac multe poze, prefera acupunctura in detrimentul medicinei traditionale si aleg veganismul.

Lasă un răspuns