Palm Springs: despre ce vorbește acest film care va fi lansat pe Amazon Prime Video?

In cele ce urmeaza va spunem tot ce trebuie sa stiti despre promitatorul Palm Springs, un lung-metraj care se alatura catalogului Amazon Prime Video. Aceasta comedie romantica nebuna se bucura deja de un succes international inca din 2020.

Palm Springs: despre ce vorbeste acest film?
Palm Springs spune povestea lui Nyles, un barbat in varsta de 30 de ani care se afla in drum spre o nunta la care urmeaza sa participe. Ajuns la fata locului, Nyles face cunostinta cu Sarah, sora miresei care este nimeni alta decat domnisoara de onoare. Insa, la scurt timp lucrurile derapeaza intre cei doi, un duo cam ciudat asortat am zice noi. Ambii se trezesc prinsi in capcana acestei zile faimoase de casatorie, pe care incep sa o retraiasca iar si iar. Vor reusi sa scape in cele din urma din aceasta zi?

Fanii filmelor de genul Love Wedding Repeat, un film cu un concept realativ similar care foloseste acelasi subiect al buclei temporale vor indragi fara indoiala si acest film. Palm Springs este un remake al unui film de origine franceza Plan de table lansat in anul 2012. Love Wedding Repeat a fost deja lansat in Franta si se bucura de un succes imens.

Un casting de cinci stele
Unul din punctele forte ale filmului Palm Springs este fara indoiala distributia sa de cinci stele. Max Barbakow, care se afla de altfel la primul lung-metraj a reusit sa se inconjoare de comedieni extrem de apreciati de public. In rolul lui Nyles il regasim pe Andy Samberg, neuitatul Jake din serialul cult Brooklyn Nine-Nine. Cristin Milioti, interpreta lui Sarah ne este cunoscuta din How I Met Your Mother.

Se va bucura aceasta comedie romantica de succes in randul abonatilor Amazon Prime Video? Ramane de vazut.

Lasă un răspuns