Pantofii cu dungi ne duc cu gândul la vacanță!

Ce poate fi mai frumos decât o pereche de pantofi cu dungi pentru a te simți ca în vacanță, pe malul mării? Răspunsul este cu siguranță, nimic nu poate fi mai frumos. Teniși navy, sandale, pantofi cu platformă ca de pin-up girl, bascheți de marinar… iată care sunt cele mai frumoase modele de pantofi cu dungi pe care trebuie să îi ai și tu la tine în dressing.

Vara pare departe din cauza vremii de afară, dar nu trebuie sa te descurajezi însă. Vacanța se va apropia mai repede decât crezi. Dar pentru a pregăti cel mai frumos sejur din viața ta, nimic nu se compară cu pantofii cu dungi.

Clasici dar extrem de eficienți, modelele de pantofi în dungi te ajută să profiți puțin de soare, înainte de a pleca în vacanță. Pe costumele de baie, pe la cele mai frumoase fuste sau rochii, dar și pe cei mai frumoși pantofi dungile ne invadează dressingul în fiecare vară. Purtând pantofii navy te vei simți de îndată ca pe o terasă într-un port de pescari sau pe o plajă cu nisip cald.

Trebuie deci să mizezi pe cele mai frumoase modele de teniși cu dungi, precum modelele Vans autentice, pe cele mai sublime modele de sandale în dungi albe și bleumarin, pe cele mai trendy modele de pantofi slip-on sau espadrile clasice.

Pentru o plimbare la mare, o sesiune de bronz pe plajă sau chiar de shopping, pantofii cu dungi sunt chiar cea mai bună idee. Sunt cei care se potrivesc de minune cu albul, cu denimul, cu negrul, cu griul sau chiar cu cele mai frumoase nuanțe de nude. Se potrivesc deci la orice ocazie.

Iar alături de pantofii în dungi poți purta cele mai frumoase rochii ale verii. Cele în nuanțe de alb sau de denim merg de minune.

Lasă un răspuns