PixelBook 2 de la Google ar putea fi lansat anul acesta

PixelBook 2 de la Google ar putea fi lansat anul acesta. Sau cel putin asta ne lasa sa presupunem o noua certificare care a vazut lumina zilei pe site-ul FCC pentru un produs Google care ar putea foarte bine sa fie noul PixelBook 2 care ar putea fi botezat Atlas.

In aceasta lume high-tech, este intotdeauna necesar, in momentul in care exploatam tehnologii fara fir sa obtinem certificarile necesare prin intermediul diferitelor organisme. In SUA, acest lucru se traduce prin FCC.

Si, inca o data, prin intermediul unei certificari FCC descoperim ceea ce ar putea fi urmatorul PixelBook 2. Informatia apare via Quanta, o societate specializata in conceperea laptopurilor si tabletelor pentru Google.

PixelBook 2, da sau ba? Mai mylte detalii ne lasa sa credem ca este vorba despre urmatorul Chromebook de la Google, PixelBook 2. Mai ales datorita faptului ca acest dispozitiv este echipat cu Chrome OS ca sistem de exploatare. Insa, pentru moment, nu exista nicio confirmare oficiala. Deoarece Pixel 3 si 3 A au fost deja lansate pe piata, ar putea fi foarte bine vorba despre un viitor Pixel 4. cu toate acestea, diferitele cereri si certificari ne duc mai degraba cu gandul la un viitor Chromebook.

Partenerul lui Google, Quante Computer Wireless a oferit un cod acestui proiect, HFSG021A. Ignorand primele 3 caractere, acest cod ar semana mai mult cuun produs precum un smartphone, nu un Chromebook. De ce credem atunci ca este vorba despre un Chromebook, mai precis, de PixelBook 2 ? Cea mai probabila varianta este aceea ca Quanta este insarcinata de construirea lui PixelBook si a PixelSlate, tableta constructorului, in timp ce Foxconn se ocupa de fabricarea telefoanelor. Deoarece este putin probabil ca Quanta sa fie folosit pentru a construi un smartphone, ne gandim cel mai probabil ca G021A reprezinta un nou PixelBook si ca Google nu se tine de o schema rigida pentru identificantii FCC. Imaginile alaturate dosarului FCC vor ramane o perioada confidentiale insa ne putem astepta ca PixelBook 2 sa fie lansat anul acesta, poate in acelasi timp cu Pixel 4, in octombrie.

Zvonurile sustin ca cel putin 2 modele vor fi disponibile. Unul din modele va arbora un procesor Intel i5-8200Y iat celalalt va beneficia de un procesor Intel i7-8500Y, mult mai puternic adica. In ceea ce priveste restul specificatiilor materiale, am aflat ca PixelBook 2 va fi dotat cu Intel Wireless-AC9260 Wi-Fi si Bluetooth.

Lasă un răspuns