Serialul Netflix The Haunting of Hill House va avea un sezon nou

Veste buna pentru cei care au devorat episoadele serialului The Haunting of Hill House. Netflix a anuntat ca serialul creat de catre Mike Flanagan va avea o continuare. Sezonul cu numarul 2 este prevazut pentru anul 2020.

Intitulat The Haunting of Bly Manor acest nou sezon se va interesa de o poveste cu totul si cu totul noua si va beneficia de personaje noi. Serialul « risca » deci sa devina o antologie asemeni American Horror Story. Titlul sezonului cu numarul 2 al serialului a fost descoperit de catre internauti datorita unui joc lansat de platforma de streaming americana. Am putut auzi o voce feminina care spune o fraza extrasa din nuvela fantastica apartinand lui Henry James, datand din 1898, The Turn of the Screw.

The Turn of the Screw spune povestea unei guvernante angajate sa aiba grija de doi orfani, Flora si Miles, intr-o casa mare, izolata intr-o regiune rurala. Insa, comportamentul celor doi orfani este din ce in ce mai straniu, guvernanta nu intelege de ce copiii au ajuns sa se comporte in acest fel. Pe masura ce aceasta poveste avanseaza, guvernanta asista la o serie de evenimente infricosatoare, la aparitii inspaimantatoare printre care cea a unui fost servitor al proprietatii.

Aceasta poveste fantastica a fost deja adaptata la cinema de catre Jack Clayton in 1961 sub titlul The Innocents. Astfel, in comunicatul oferit de catre cei de la Netflix, se intelege foarte bine faptul ca serialul The Haunting of the Hill House va avea parte de o continuare cu realizatorul Mike Flanagan in fruntea acestui proiect ambitios si a producatorului Trevor Macy. Cu totii sunt de acord cu faptul ca Mike si Trevor sunt niste experti in momentul in care vine vorba sa isi imagineze povesti cu adevarat infricosatoare. Fanii serialelor de fantezie cu siguranta abia asteapta acest sezon cu numarul 2 al serialului. Insa vestea proasta este ca mai au putin de asteptat, abia incepand cu anul 2020 va fi difuzat pe Netflix. Dar, daca va ifi la fel de bun ca primul sezon, merita aceasta asteptare.

Lasă un răspuns