Tendințe: cele mai frumoase imprimeuri ale sezonului

Încă nu ai aflat care sunt cele mai frumoase sau mai trendy imprimeuri ale sezonului primăvară-vară 2021? Ar fi momentul să afli acest lucru. Hainele cu motive sau cu imprimeuri sunt cele care îți permit să ai cele mai frumoase și mai variate ținute pentru sezonul primăvară-vară 2021. Iată pe care ar trebui să mizezi în acest sezon.

Imprimeul floral. Florile revin în forță în acest sezon nou. Mari, abstracte, suprarealiste brodate sau aplicate sunt cele care te vor ajuta să ai un look boem și vesel. Și nu trebuie să mizezi pe un total look. Imprimeul floral arată minunat și în mici tușe sau pe accesorii.

Dungile. Printre motive și imprimeuri, dungile au fost și vor fi mereu indemodabile. Sunt o valoare sigură care se pot purta fără restricție. Dungile în alb și negru sunt indemodabile mai ales pe clasicul top navy. Dar în acest sezon nou, dungile arată minunat pe rochii. Dar nu orice tip de dungi, ci cele colorate. Pentru un look casual șic, dungile arată minunat pe o cămașă purtată alături de o pereche de blugi skinny și de bascheți albi. Pentru un look mai bussines poartă pantalonii cu dungi la o cămașă albă clasică.

Carourile. Sunt cele care vin cu o alură clasică sau mai folk pentru ținutele tale. Dar pot fi și rock sau grunge sau în cele mai frumoase degrade-uri. Arată foarte bine atât pe hainele mai largi, oversize cât și pe cele mai drepte cu un stil mai masculin.

Animal print. Imprimeurile animaliere sunt simpatice, dar uneori sunt destul de greu de purtat. Pantalonii cu un imprimeu leopard trebuie să fie purtate la un top mai minimalist, unul în dungi albe și negre și la pantofi albi. Topurile cu capuri de animale precum tigrii, leoparzii sau panterele sunt și ele foarte în vogă.

Lasă un răspuns