The Walking Dead 10: va părăsi Judith serialul alături de Michonne?

AMC nu a inceput inca difuzarea sezonului cu numarul 10 al serialului The Walking Dead insa unii telespectatori se tem ca urmeaza sa asiste la o plecare dubla care nu este deloc pe placul lor. Pe langa Michonne, nici viitorul lui Judith nu este unul sigur, ceea ce ii ingrijoreaza pe majoritatea din fanii familiei lui Rick. In ceea ce priveste acest subiect, Greg Nicotero (producator executiv) tocmai a facut o declaratie de-a dreptul intrigranta.

Dupa Rick a venit randul lui Michonne – un alt personaj emblematic din serialul The Walking Dead – sa absenteze de pe micul ecran. Danai Gurira – intepreta acestui personaj a anuntat recent plecarea sa in cursul sezonului 10, asteptat incepand cu data de 6 octombrie pe AMC si OCS, urmand sa se ocupe de alte proiecte profesionale.

Este Judith pregatita sa o urmeze pe Michonne? La ora actuala, inca nu stim nimic concret despre aceasta plecare (va muri?, va pleca in cautarea lui Rick?) Tot ce stim este ca vor fi mai putine consecinte dezastruoase decat am fi crezut. Cu toate acestea, extrem de atasata de Michonne, Judith (fiica lui Rick, sora lui Carl), nu ar trebui sa isi urmeze « mama de adoptie » anul acesta. Interogat cu privire la aceasta posibila plecare, Greg Nicotero (producatorul executiv) a declarat pentru TV Line ca ar fi extrem de trist daca aceasta actrita ar fi nevoita sa plece in cursul acestui nou sezon. Cailey Fleming (tanara actrita) este un veritabil rock star. Drept urmare, este destul de greu de digerat faptul ca urmeaza sa plece.

O informatie care ar trebui sa ii linisteasca pentru moment pe fanii serialului (Judith ar putea sa urmeze intriga finala a lui Carl din opera lui Robert Kirkman) insa acestia se tem cu toate acestea de ceea ce este mai rau. Repetam acest lucru, Michonne si Judith sunt foarte apropiate, legate una de alta. Drept urmare, ne este destul de greu sa ne imaginam ca eroina noastra preferata, Danai Gurira isi va abandona personajul. Un final mortal este prevazut pentru acest nou sezon ? Ramane de vazut…

Rick si Michonne au fost implicati intr-un mod romantic in sezoanele recente ale serialului The Walking Dead si sunt, dupa cum spuneam mai sus, ambii extrem de apropiati de Judith. Interpreta lui Maggie, Lauren Cohen, a parasit deja serialul pentru a juca in propriul ei sitcom – iar acesta s-a dovedit a fi un adevarat succes. Producatorii au spus deja ca si-ar dori sa o aduca inapoi pe Maggie la un moment dat, mai ales in conditiile in care ea nici nu si-a luat cu adevarat rămas bun de la telespectatori.

Lasă un răspuns