Top 5 seriale Netflix pe care trebuie să le vezi neapărat

La sfarsitul unei saptamani lungi, ce poate fi mai frumos decat sa profiti de ultimele zile oficiale de iarna si sa te delectezi cu un serial Netflix?

Netflix propune in fiecare luna seriale noi si chiar avem de unde alege. Care sunt deci cele mai bune seriale Netflix pe care trebuie neaparat sa le vezi?

The Bodyguard. Povestea se invarte in jurul sergentului David Budd, un vechi combatant care a fost numit garda de corp pentru Julie Montague, un ministru de interne foarte conservator. Punctele de vedere plitice ale celor doi vor duce foarte repede la tensiuni serioase, dar si romantice.

Sex Education. Daca ai impresia ca pubertatea este un subiect depasit pentru un serial, ei bine, te inseli. Sex Education este un serial britanic foarte intrigant. Participarea vedetei din « X-Files » sau « Hannibal » vine cu un suflu nou pentru acest gen de serial, rolul lui Dr. Jean F. Milburn, un sexoterapeut si mama lui Otis, un adolescent incredibil de neindemanatic si caruia ii vine foarte greu sa isi « atace » propria sexualitate.

Russian Doll. Un serial vedeta pentru anul 2019. Nadia, creatoare de jocuri video la New York, moare atunci cand implineste 36 de ani. Apoi se trezeste in baia prietenei sale si este obligata sa traiasca de mai multe ori aceeasi noapte.

You. Un serial bazat pe best-sellerul lui Caroline Kepnes, cu acelasi nume, care a devenit unul din cele mai mari succese pe Netflix la ora actuala. Povestea se deruleaza la New York, unde un bibliotecar, Joe, cunoaste o studenta care se indragosteste de el. Iubirea sa devine o adevarata obsesie iar Joe nu mai este doar un romantic, ci un veritabil psihopat.

The Haunting of Hill House. Bazat de romanul cu acelasi nume din anul 1959, adaptarea de 10 episoare urmareste povestea familiei Crain, care se muta in casa noua. Parintii Hugh si Olivia, dar si cei cinci copii ai lor vor sa restaureze proprietatea distrusa, aflata in paragina. Dar incep sa se petreaca lucruri foarte urate. De aici incepe si povestea.

Lasă un răspuns